Cicipasovi roditelji u centru pažnje, Julija poručila Apostolosu: "Ućuti"

Loš rezultat je uneo nervozu i u boks grčkog tenisera

  • 0
Apostolos, Julija Cicipas Printscreen: Twitter / @Eurosport

Namučio se Stefanos Cicipas u prvom kolu Rolan Garosa, pobedio je Lorenca Musetija tek posle pet setova i preokreta 2:0, a posle meča dosta pažnje privukla je i situacija tokom drugog seta u kom je majka grčkog tenisera Julija utišavala svog supruga i Stefanovog oca Apostolosa.

Apostolos, koji je inače i trener svog sina, poznat je po dobacivanju iz boksa, za šta Stefanos često dobija opomene od sudija.

U trenucima kada je Stefanos bio u lošoj poziciji u meču protiv Musetija, Apostolos je bodrio svog sina, a Julija mu je rekla da ućuti.

To je nasmejalo sve teniske fanove, a neki su u šali rekli da Julija želi da utiša Apostolosa, kako bi ona mogla da upućuje savete svom sinu.

Cicipas je uspeo da preokrene, roditelji su sigurno bili srećni na kraju, a u drugoj rundi ne bi trebalo da bude problema i nervoze u boksu grčkog tenisera pošto će za rivala imati češkog tenisera Ždeneka Kolara.

Video: Cicipas odlepio zbog navijanja: To treba da ostane u fudbalu, ne pripada tenisu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA