≫ 

Kecmanović se šalio na mreži sa Bublikom, pričao o Da Vinčijevom kodu, otkrio šta je radio u Vatikanu...

Sledeći protivnik je Danil Medvedev, drugi teniser sveta

  • 0
Rafael Nadal, Miomir Kecmanović Foto: AP/Tanjug

Srpski teniser Miomir Kecmanović uspešno je nastavio svoju kampanju na Rolan Garosu pošto je na putu do trećeg kola savladao Aleksandra Bublika, a nakon meča je podelio utiske susreta sa Kazahstancem koji je totalno nepredvidljiv.

- Na početku nije bilo lako, nikad ne znam s njim šta da očekujem. Uvek možeš da pretpostaviš, ali sa njim nikad ne možeš da znaš. Taj osećaj kad ne možeš da predvidiš je malo čudan. Na kraju sam se malo stegao i pobeže set. Uspeo sam da ostanem miran i pobedim.

Njih dvojica su proćaskali na mreži, pošteno se presmejali, a Bublik je poznato kao veliki šoumen i sklon šali tokom i posle meča.

- Smešan je, svi znaju koliko ne voli šljaku. Pričali smo o tome kako jedva čeka da dođe na travu. Nervira ga da igra sa mnom ovde, pošto ja sve vraćam. Uvek se dobro slažemo.

Već duže Miša radi sa psihologom, otkrio nam je učinak tih sesija.

- Ne radim toliko puno koliko bi trebalo da bi se videla neka veća promena u bržem periodu. I dalje to izbegavam i sigurno je da ovo malo što radimo da mi je dosta pomoglo da razmišljam na drugačiji način i da koristim neke stvari o kojima smo pričali Iskreno, ne znam.

Sledeći protivnik je Danil Medvedev, drugi teniser sveta.

- Nismo puno pričali o tome. Videćemo. Imaćemo vremena da popričamo. Moraću da budem agresivniji nego do sada. Neću moći do sutra da čekam da on promašuje jer to neće puno raditi. Moraću da smislim nešto drugačije. Dosta više samopouzdanja imam sada nego prethodnih godina. Kada pobeđuješ teške mečeve. Ove godine samo Stenabos ima više pobeda. Jednostavno se bolje osećaš na terenu. Kad znaš da si to uspevao i protiv boljih igrača. Sa više vere ulazim u mečeve i sve ide kako treba.

Upitan koju knjih čita, rekao je da je nedavno video pitanje za Filipa Krajinovića koji je naveo da ne čita i da je posvećen nekim drugim stvarima.

- Baš sam sad u svlačionici video to za Filipa (smeh). Više sam čitao kad sam bio mlađi. Na turniru ne volim previše da čitam. Zadnje sto sam čitao je bilo ovo od ovog što je osnovao Najki. Isto su mi lepe bile od Dena Brauna - Da Vinčijev kod, Anđeli I demoni... Ne brini, već sam bio milion puta i do Luvra, tamo sam gledao da li ima neki prolaz, neke gluposti iz knjige... Najviše sam kad sam bio u Rimu, Vatikanu. Deo se dešava tamo. Tamo pominju u crkvi neke prostorije i to sam baš dosta proučavao.

Otkrio je i šta radi u slobodno vreme u pauzama između mečeva i treninga

-Uglavnom sam u sobi. Ili gledam Netfliks ili sam sa timom, blejim, šetam s njima. Sad gledam Friends. Ponovo - zaključio je Kecmanović.

Video: Đoković: Gubim 4.000 bodova bez prilike da ih branim zbog kancelarije i politike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA