Đoković progovorio o Bekeru na RG: "Slama mi srce sve ovo, on je član porodice, voleo bih da ostane jak"

Srpski teniser je odabranim rečima govorio o svom bišem treneru

  • 1
Đoković, Beker

Foto: MN press

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, uspeo je da se plasira u četvrto kolo Rolan Garosa pobedom protiv Slovenca Aljaža Bedenea (3:0), a posle samog meča, na konferenciji za medije susreo se sa brojnim pitanjima.

Osim pitanja da li će se vratiti u Australiju, Đokovića su upitali i o njegovom bivšem treneru, Borisu Bekeru, koji se trenutno nalazi u zatvoru zbog bankrota. Đokovića je ovo pitanje malo uzdrmalo, ali je srpski teniser ipak ostao jak.

- Slama mi srce da vidim to kroz šta on prolazi. Ne želim da ulazim u čitav proces, šta je ispravno, šta ne, šta je učinjeno. Ja Borisa deklarišem kao svog prijatelja, kao člana porodice, on je uvek bio dobar prema meni i mojoj porodici. Imamo sjajan odnos, imali smo ga tokom godina. Radili smo tri godine, dostigli smo sjajne stvari, čak i kad smo prestali da radimo, naš odnos je nastavio da ide u pravom smeru.

- Bio sam u kontaktu s njegovim sinom, Noom, pitao sam ga da li mogu uraditi nešto da pomognem, da budem tu za njegovu porodicu. Ne mogu doći do njega, ali, teško je. Ne znam šta da kažem, tužan sam zbog nekog koga zna, zbog nekog ko je legenda našeg sporta da prolazi kroz sve to. Sve se ovo dešava manje od mesec dana, a znamo koliko će trajati. Nadam se da će ostati zdrav i jak - zaključio je Novak Đoković.

Podsetimo, Đoković će u borbi za četvrtfinale igrati protiv Dijega Švarcmana.

Video: Đoković: Gubim 4.000 bodova bez prilike da ih branim zbog kancelarije i politike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA