≫ 

"Previše je glasna, vrišti i kad ja udaram lopticu": Srpkinja rešavala neobičnu situaciju u Parizu

Amerikanka Gauf uspela da prođe u finale Rolan Garosa uprkos ometajućim zvukovima protivnice sa druge strane mreže

  • 0
Marijana Veljlović Foto: Tanjug/Ap

Američka tinejdžerka Koko Gauf (18) priredila je neverovatan uspeh na Rolan Garosu plasmanom u finale u koje je prošla nakon pobede nad Italijankom Martinom Trevisan u dva seta.

Važno je reći, veliku je stvar napravila, jer je najmlađa igračica koja se probila do finala posle Marije Šarapove kojoj je to uspelo sa 17 godina, što je za mladu Amerikanku još jedan podatak vredan divljenja.

Trijumf Gauf je sa "sudijske klupe" iskontrolisala Srpkinja Marijana Veljović koja je rutinski obavila svoj deo posla, potvrdila epitet jedne od najboljih teniskih sudija sveta, a imala je i jednu sitnu intervenciju tokom pomenutog duela. Naime, Gauf je u jednom momentu prišla Marijani i zahtevala da "utiša" Italijanku čiji su je krici ometali. Trevisan inače ima naviku, to joj je i stil igre, da ispušta snažne krike, nešto između stenjanja i vrištanja, što ume da ometa njene rivalke.

Problem za Amerikanku je taj što je Trevisan nastavljala da stenje i nakon servisa.

- Da li je preglasna ili nije? - prišla je Gauf Marijani sa ovim pitanjem, a ova je u potpunosti razumela nezadovoljstvo Amerikanke.

- Popričaću sa njom čim mi se ukaže šansa - pokušala je Srpkinja da umiri uznemirenu tinejdžerku koja Marijani pokušala da pojasni zbog čega prigovara.

- Inače mi ne smeta, ali kad ja udaram lopticu ona i dalje vriska - pojasnila je situaciju Gauf.

Pogledajte situaciju o kojoj je reč.

Video: Đoković: Gubim 4.000 bodova bez prilike da ih branim zbog kancelarije i politike

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA