Gde je bila devojka Saše Zvereva dok se ovaj borio za finale RG i vrištao od bolova?

Sofija je propustila celi Rolan Garos

  • 0
Sofija Tomala Printskrin: Instagram/sophiathomalla

Nemački teniser Aleksander Zverev na tragičan način je završio učešće u polufinalu Rolan Garosa, jer je meč protiv Rafaela Nadala morao da preda zbog povrede!

Zverev je teren napustio u kolicima, vratio se na štakama da se pozdravi, a mnogima je, osim te strašne povrede, za oko zapalo i to što je ponovo bio bez podrške devojke Sofije Tomale.

Dok se Zverev borio za finale RG, Sofija je na svom instagram profilu objavljivala atraktivne fotografije sa grčkog mora - što je podgrejalo sumnje da možda više nisu zajedno.

Međutim, "leptirići u stomaku" su i dalje prisutni kada je u pitanju ovaj par s obzirom na to da je Sofija morala da propusti RG zbog poslovih obaveza - jer je domaćin jednog šou programa.

- Još jedna grčka salata, dobiću nervni slom. Ludo mi nedostaju prijatelji i porodica. Ali, nastavljamo. Za vas. I zato što moj ugovor tako kaže - napisala je Sofija na svom Instagram profilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA