≫ 

Đoković dodatno uvećao prednost nad Nadalom pred Rolan Garos!

Novak je sa peharom Madrida i finalom Rima napravio odličan zalet pred drugi Gren slem sezone

  • 7

Srpski teniser Novak Djoković i dalje je prvi igrač sveta, a na najnovijoj ATP listi je, i pored poraza od Nadala,  uvećao prednost u odnosu na Španca.

Djoković je juče izgubio od Nadala u finalu mastersa u Rimu, ali je uprkos tome uvećao prednost u odnosu na drugoplasiranog Nadala.

Srpski teniser je prošlog ponedeljka imao 4.170 bodova više, a danas, na početku svoje 252. nedelje na vrhu ATP liste, ima 4.410 bodova više.

VIDEO: Novak otkrio koji trio može da mu poremeti planove na Rolan Garosu

Medju najboljih deset na svetu bilo je dve promene. Stefanos Cicipas i Kei Nišikori su zamenili mesta, pa je sada Grk šesti a Japanac sedmi. Takodje, u TOP 10 se vratio Amerikanac Džon Izner.

Kada je reč o ostalim srpskim teniserima, Dušan Lajović i Laslo Djere su napravili dva koraka unazad, pa su na novoj listi na 33, odnosno 34. mestu.

Filip Krajinović je napredovao za devet pozicija i sada je 60. teniser sveta, dok je Miomir Kecmanović popravio plasman za jedno mesto i nalazi se na 83. poziciji.

ATP lista Najnovija ATP lista; Printscreen: atptour.com

(Telegraf.rs/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dada

    20. maj 2019 | 10:24

    Milane sledeci turnir stani na crtu nadalu sa osvetis noleta pametnjakovicu iznnesi tvoj rezultati u zivotu pa kritikuj samiona svih vremena nie on masine kao sto ti mislis al ti misis da nije uspeh uvecane na rang listu nista ti imas veliki problem

  • Mane

    20. maj 2019 | 11:51

    Nole je dobar rezultat napravio ako moze nek uzme RG i puna kapa...

  • Mlj1228

    20. maj 2019 | 12:09

    Ne volim što je Nole gubio sa nulom, to je težak poraz, ali naš Nole je jedini, i ostat će legenda za sva vremena u analima naše istorije tenisa, ali i u svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA