≫ 

Šeik multimilijarder dolazi na Rolan Garos: Navijači PSŽ-a drhte dok njihov vlasnik gleda Novaka!

Mnogi smatraju da posle njegovog dolaska ništa više neće biti isto

  • 3

Vlasnik PSŽ-a i član najbogatije porodice Katara šeik Tamim Al Tani boraviće u Parizu kako bi definisao smernice kluba za narednu sezonu, ali i pratio 2. teniski Gren slem u sezoni Rolan Garos

Otvoreno prvenstvo Francuske ove godine okupiće svetsku elitu i ljubitelje tenisa širom planete počev od ovog ponedeljka, pa sve do 9. juna kada se igra veliko finale. Upravo je "pompa" oko belog sporta, kako prenose francuski mediji, glavni razlog najavljenog dolaska Šeika u Grad svetlosti.

- On će biti na Rola Garosu, ali će imati i niz sastanaka, jer je veliki ljubitlej tenisa. Posebno će mu biti od značaja sastanci sa čelnicima kluba. Velika pomeranja i promene bi trebalo definisati kada je reč o sledećoj sezoni, upravo zbog razočaravajuće sezone za nama. Naročito u Ligi šampiona i dva kupa. 

VIDEO: Srpski novinar pitao Embapea kakva mu je bila atmosfera, Kilijan se nasmejao i uzvratio pitanjem

- Članovi porodice Al Tani su već u Parizu i prisustvovali su pobedi Parižana od 4:0 nad Dižonom na Parku prinčeva - preneli su iz kluba

Naravno, francuski mediji dodaju da ovakvi sastanci nisu ništa neobično jer se oni održavaju i kada je šeik u Dohi. Rolan Garos samo je odličan povod da Tamim iz prve ruke ostavi svoje direktive i ujedno uživa u najboljem tenisu.

Takođe, ovom dolasku se mnogi navijači Svetaca ne raduju baš puno, naročito zbog priča da bi u prelaznom roku, Nejmar i Embape mogli da napuste klub, a arapski milioni se presele na Apaenine, najverovatnije u Romu. 

VIDEO: Novak otkrio koji trio može da mu poremeti planove na Rolan Garosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    20. maj 2019 | 13:02

    I ovi da ulete sa kintom fmpu , ostaće na onom uspehu iz 76' 16 mesto od 18 Evropskih takmičenja na šljaci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA