≫ 

Najseksi priprema za Rolan Garos: Cela plaža je gledala u guzu teniserke dok je radila čučnjeve (VIDEO) (FOTO)

Eženi Bušar se u Majamiju priprema za napore u Parizu

  • 2
Eženi Bušar

Eženi Bušar na treningu u Majamiju pred Rolan Garos; Foto: Profimedia

Po mnogima najlepša teniserka sveta, Eženi Bušar, priprema se za predstojeći Rolan Garos u seksi izdanju na plaži u Majamiju.

Ona je angažovala personalnog trenera, sa kojim radi vežbe na pesku i tako se priprema za napore koji je čekaju na pariskoj šljaci.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

 

Bušar je trenutno 77. igračica sveta i neće biti među nositeljkama na žrebu. Posle bljeska na startu karijere, gde je dolazila i do finala i polufinala Gren slemova, kanadskoj teniserki su sve više neke druge, pa je sve češće bila na naslovnim stranama zbog golišavih fotografija, umesto zbog uspeha na teniskom terenu.

Pre pet godina je upravo na Rolan Garosu stigla do polufinala, a nekoliko nedelja kasnije i do finala na Vimbldonu. Videćemo da li će joj novi metod treninga na plaži pomoći da ponovo napravi uspeh vredan pažnje.

Eženi Bušar

Muškarci su gledali ka seksi teniserki koja je pravila selfi na plaži; Printskrin: Youtube/Celebrity Bikini Style

Za to vreme, stanovnici Majamija imali su priliku da uživaju dok ona radi čučnjeve, trbušnjake i ostale vežbe na plaži. Oči muškaraca bile su uprte u nju, što pokazuje i snimak koji je zabeležen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    22. maj 2019 | 13:50

    Kako da ne. Pa nije to Srbija gde svako u svakog bulji kao tele. Tamo niko nikoga ne gleda, ljudi gledaju svoja posla. Verujem da je niko nije ni prepoznao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA