Legendarni teniser hvalio Đokovića: Verujte, on to može ponovo da uradi!

Kurijer smatra i da su Novak i Tim glavni favoriti za trijumf u Parizu

  • 2

Novaku Đokoviću je potreban samo još trofej na Rolan Garosu kako bi ponovo u posedu istovremeno imao sve Gren slemove!

A legendarni američki teniser Džim Kurijer smatra da Srbin i te kako može da ponovi podvig iz 2015/16, kada je osvojio Vimbldon i US Open, a zatim i Australijan open i Rolan Garos.

- Ukoliko je u pravom raspoloženju, Novak može da pobedi bilo koga na bilo kojoj podlozi. Pobeda u Parizu bi značila da bi po drugi puz objedinio sve četiri Gren slema i, verujte, on to može da učini - rekao je bivši prvi reket sveta i dodao:

- Veliki rival će mu biti Dominik Tim i smatram da su njih dvojica glavni favoriti. Austrijanac je prethodnih godina bio sjajan na šljaci i možda je došlo vreme za njegov veći iskorak.

Podsetimo, ovogodišnji RG počinje u nedelju 26. maja, a titulu brani Španac Rafael Nadal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • voja

    22. maj 2019 | 14:45

    O kakvim legendama pricate, kada je Novak odavno veca legenda od svih njih zajedno.

  • Realno

    22. maj 2019 | 19:53

    Po brojkama nedeljama na prvom mestu, osvojenim turnirima,osvojenim gren slemovima...Onda Nole je već sada u Top 3-4 svih vremena...Connors ima 109 psvojenih turnira što nema on ni ambicija a ni šanse...Roger ima 20 gren slemova što mislim da će Nole skinuti...A 310 nedelja će već sledeće godine u martu posle turnira u Majamiju da skine...Ali besmrran postaje No1e posle olimpijskih u Tokiju...Mislim da će se posle istih i povući...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA