≫ 

Kurijer o Novaku pred Rolan Garos: On je čovek koji pobeđuje na svakoj podlozi!

Bivši američki teniser i nekadšanji broj 1 na svetu smatra da srpski as ima velike šanse za osvajanje trofeja u Parizu

  • 0

Novak Đoković sprema se za Rolan Garos drugi Gren slem turnir sezone na kojem ima priliku da po drugi put osvoji ovaj trofej i u isto vreme bude "vlasnik" sva četiri Gren slem turnira u isto vreme.

Đoković je to juradio 2016. godine, a sada ponovo ima u riznici Vimbldon, US open i Australijan open, a ostao je poslednji u nizu, kojeg je samo jednom osvojio.

- Ako je u pravom raspoloženju, Novak je čovek koji pobeđuje na svakoj podlozi - rekao je nekadašnji broj 1. Džim Kurijer za ITV sport.

Novak Djokovic, trofej Rolan Garos Momenat za istoriju: Novak podiže trofej Rolan Garosa Foto: Guliver/Dennis Grombkowski/Getty Images

- Osvajanjem titule u Parizu drugi put bi vezao osvajanje sva četiri trofeja u jednoj godini, i nema sumnje da to može da uradi. Mislim da su Đoković i Tim najozbiljniji igrači za to. Novak je dominantno pobedio Nadala u Australiji i to je bilo neverovatno, a pobeđivao ga je i na šljaci u prošlosti. Što se tiče Tima, on bi mogao da ode korak napred na šljaci jer ove sezone igra odlično - kaže Kurijer.

VIDEO: Novak otkrio koji trio može da mu poremeti planove na Rolan Garosu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA