≫ 

Prvo veliko povlačenje sa Rolan Garosa: Bio je na Novakovom putu do pehara 2016. godine

Tomaš Berdih nije uspeo da se oporavi od povrede

  • 2

Rolan Garos je ostao bez prvog velikog imena, koje je odustalo od daljeg turnira. Iz Pariza se povukao Tomaš Berdih, nekada četvrti teniser sveta, koji je istakao da se nije dovoljno oporavio i da će sačekati sezonu na travi za povratak na teren.

- Izvinjavam se, ali moram da se povučem sa Rolan Garosa. Nisam spreman da igram kao što bih želeo. Moram ponovo da budem konkurentan. Došao sam u Pariz da treniram i vidim u kakvom sam stanju. Odlučio sam da sačekam potpuni oporavak i budem spreman za početak sezone na travi. Vidimo se u Londonu - rekao je Berdih

Češki teniser je poslednji meč odigrao još 8. marta u Indijan Velsu protiv Felisijana Lopeza, a najbolji rezultat na Rolan Garosu ostvario je 2010. kada se plasirao u polufinale.

Podsetimo, Berdih je bio na putu Novaka Đokovića 2016. godine, kada je Srbin jedini put osvojio Rolan Garos.

VIDEO: Đoković posvetio svoj rođendan deci u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    23. maj 2019 | 12:08

    Berdih je odavno završio karijeru, od njega nema ništa, kao i još dosta njih. Federer, Vavrinka, Dimitrov, Raonić, Nišikori, Marej, Verdasko, Čilić,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA