≫ 

Žreb za RG: Đoković ide na opasnog Poljaka, maler Tipsarević protiv Dimitrova na startu turnira!

U Parizu je održan žreb za drugi Grend slem turnir sezone i naši igrači i igračice su saznali protiv koga će igrati u prvom kolu

  • 5

Aleksandra Krunić je prva iz Srbije dobila svoju rivalku i ona će na startu turnira igrati protiv Darije Gavrilove. Ivana Jorović će izaći na teren protiv Dženifer Brejdi iz SAD i ona će uz Aleksandru biti jedna od dve predstavnice koja već sada ima svoje mesto u glavnom žrebu.

Najbolja teniserka planete Naomi Osaka u prvom kolu čeka Ana Karolinu Šmidlovu, dok drugoplasirana Karolina Pliškova ide na Medison Brengl, dok će Simona Halep koja u ženskoj konkurenciji brani titulu, na startu turnira igrati sa Ajlom Tomljanović.

Kada je reč o muškom delu žreba, prvi rival Novaka Đokovića je neugodni Hubert Hurkač. Janko Tipisarević ima veoma težak posao na stratu turnira jer čeka Bugarina Grigora Dimitrova, a Miomir Kecamnović će se suprotstaviti Denisu Kudli. Laslo Đere ide na Alberta Ramos Vinjolasa.

Filip Krajinović će imati zadatak da savlada Fransesa Tijafoa, a poslednji je svog rivala dobio Dušan Lajović koji će igrati protiv kvalifikanta. On je i najbolje prošao od srpskih igrača. Federer će igrati protiv Italijana Lorenca Sonega, dok Nadal rivala čeka iz kvalifikacija.

Glavni žreb Rolan Garosa počinje u ponedeljak, a titulu na ovom turniru brani Rafael Nadal.

VIDEO - Vilander za Telegraf: Ako Đoković osvoji Rolan Garos ulazi u priču o najboljem svih vremena

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vule

    23. maj 2019 | 20:43

    Ne vidim zasto je Tipsa maler, covek je postigao zavidnu karijeru u poredjenju sa vecinom ljudi iz Srbije, nego svi gledaju Noletov uspeh koji nikad niko najverovatnije nece ni omirisati. To je kao kad bi bilo normalno da svi budemo milijarderi..Nece da moze.

  • Marko cg primorje

    23. maj 2019 | 22:00

    Volim ga kao da mi je brat...igram tenis rekreativno imam i po koji pehar...ko igra tenis zna koliko je to "lud " sport ...jednom sam donio pobijedu mojoj grupi igrali smo ligu Bara...mojoj sreci nije bilo kraja...tenis je velicanstven sport individualan.. tezak ...pun nadmudrivanja ..trazenja slabosti protivnika...ko ne igra taj sport ne moze razumijeti njegove cari...nole idemooo

  • pera

    23. maj 2019 | 22:28

    Vilander i ostali samo zamajavaju Nola.On nesme da misli na rekorde nego da se koncentrise od meca do meca🇷🇸😁❤️👍🙏🏆Nole samo koncentracija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA