Pokrali ga, a obezbeđenje gleda lopova kako izlazi: Šapovalovu se dolazak na RG pretvorio u pakao!

Nije štedeo reči...

  • 2

Denis Šapovalov neće baš po lepom pamtiti uvertiru za Rolan Garos.

Njemu se dolazak u Pariz već pretvorio u pakao, pa je čak morao da podeli negativno iskustvo sa hotelom u kom je odseo, ili bolje rečeno, u kom je trebalo da odsedne.

- Potpuno užasno iskustvo u Hotelu Novotel La Difens. Dok sam se čekirao u lobiju, moj ranac je ukraden. Obezbeđenje nije učinilo apsolutno ništa kako bi zaustavilo lopove, i hotel baš nije bio od pomoći oko toga.

- Pola dana sam izgubio kako bih samo dobio snimak osobe koja mi je ukrala torbu, i kao vrhunac svega, moj tim je dobio pogrešne sobe! Potpuno razočarenje, nadam se da niko neće imati slično iskustvo, ali znam da neću nikad više bukirati mesto u ovom hotelu.

Sigurno postoji bolji način da se izreklamirate nego da vas isproziva 23. igrač sveta pred turnir koji predstavlja simbol Pariza... Čini se da ovde ni krizni PR neće mnogo pomoći, a Šapovalovu preostaje da se fokusira na Jana Lenarda Štrufa, prvog rivala na turniru.

VIDEO - Novak Đoković preterao s treningom i razvalio pod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA