≫ 

Istrčao je kao panter, završio metar iza sudijske stolice i pre Rolan Garosa već izveo jedan od najjačih poena u Parizu! (VIDEO)

Poen za uživanje i zagrevanje za RG

  • 1

Gael Monfis je već godinama jedan od najvećih šoumena na ATP listi poznat po svojim akrobacijama na terenu, brzini i istegljivosti, dok je Karen Hačanov deo novog talasa mladih tenisera.

Njih dvojica su ukrstili rekete pred početak Rolan Garosa na treningu koji je više ličio na meč nego na sparing, o čemu je posvedočilo i oduševljenje Monfisa na kraju poena.

="//www.instagram.com/embed.js">

Hačanov je servirao bliže "T" liniji i izašao na mrežu. Monfis je probao da ga lobuje i potom izveo nedovoljno dobar drop-šot na koji je Karen odgovorio dobrom dijagonalom. Monfis se nekako odbranio, ali je Hačanov fantastično skratio lopticu i delovalo je kao da je poen gotov.

Za većinu igrača možda, ne i za Monfisa koji je istrčao, proklizao i sa mesta pored mreže poslao lopticu na liniju polja Hačanova.

Inače, Monfis će na turnir kao 14. nosilac i u prvom kolu Rolan Garosa će na Danijela Tara, dok će Hačanov u prvom kolu na Nemca Sedrika Marsela Štebea kao deseti nosilac.

VIDEO - Novak Đoković preterao s treningom i razvalio pod

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA