≫ 

Federer otkrio plan kako namerava da reši pitanje ko je najbolji teniser svih vremena! (VIDEO)

Švajcarski teniser Rodžer Federer ima cilj, zbog kog ne odstupa sa ATP tura

  • 15

U drugoj polovini prošlog veka igrao je čovek po imenu Džimi Konors koji je brojem osvojenih titula pomerio granice realnog.

Rodžer Federer namerava da dostigne njegove rezultate, jer za Konorsom zaostaje samo osam titula na različitim turnirima.

- Motiviše me kada imam ciljeve. Postigao sam gomilu stvari koje nikad nisam verovao da ću postići, ali kad bih postao najstariji broj jedan na svetu, to bi bilo izvanredno - rekao je Fedeer, a prenose britanski mediji.

Nema spora da je Federer bolji teniser od Konorsa, što 20 Grend slemova (rekord) govori samo po sebi, ali se Švajcarac namerio i na ukupan broj trofeja.

- Takođe, ako bih mogao da oborim rekord Džimija Konorsa, svakako ne bih tome rekao "ne". Ali, dotle je još dug put. Ne osvajamo titule svake nedelje - kazao je Federer i napomenuo da je srećan što se posle četiri godine vratio na Rolan Garos.

U prvom kolu će igrati protiv Italijana Lorenca Sonega.

VIDEO - Vilander za Telegraf: Ako Đoković osvoji Rolan Garos ulazi u priču o najboljem svih vremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    26. maj 2019 | 12:23

    A sta je sa roditeljima R Federara. Pisalo se da je majka medicinska sestra. Naseg porekla, radila u Svajcarskoj a da je otac preminuli bosanski pevac Nino. Rodzer je vanbracni sin. Znaci vodi poreklo sa nasih prostora.

  • Fidel

    26. maj 2019 | 13:01

    Niko nikada nije igrao tenis kao Novak Ako je Federer najbolji, kako to da Novak ima više pobeda u medjusobnim duelima Ne samo sa njim nego sa Rafom, Marejom i svima drugima A grend slem titule dolaze već ove godine Gledajte i uživajte

  • Brana

    26. maj 2019 | 12:10

    Resice pitanje tako sto ce priznati Novaku da je najbolji ikada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA