≫ 

Đokovićev sin došao da gleda meč, ali posle 20 minuta je rekao" Ja sam ovde završio idemo dalje": Nole ispričao prelepu anegdotu sa Rolan Garosa! (FOTO)

Srpski teniser ponosan što je Stefan odgledao ceo meč jer ga je njegov dolazak opustio

  • 24
Novak Đoković Rolan Garos 2019

Foto: AP/Tanjug

Novak Đoković upisao je još jednu laku pobedu na Rolan Garosu protiv Henrija Laksonenen 3:0, a ovoga puta imao je i poseban motiv. Sin Stefan je bio sa mamom Jelenom na tribinama i gledao je meč sa Henrijem Laksonenom.

Kako je Novak objasnio nije mu bilo baš zanimljivo posle 20 minuta, ali je mama bila čvrstog stava da mora da odgleda do kraja.

- Osećaj je bio poseban, nisam očekivao da će biti sat i po vremena, ali mi je žena rekla da je posle 20 minuta rekao "Ja sam sada završio, hajde idemo dalje"

- Međutim, Jelena mu je rekla da, kad je već tražio da dođe, mora da ostane do kraja, pa je ostao i prvi put je gledao ceo meč. Imao je i neko društvo, pa mu je bilo zanimljvo.

- Bio je i prošle godine na finalu Vimbldona na kraju je ušao, ali sad je bio ceo meč, mada mi ne deluje da je spreman da gleda mečeve, ali mi je puno srce što je došao - rekao je Novak.

Novak Đoković

Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images)

- To me je malo opustilo, bio sam malo nervozan pre meča, ali kad sam ga video opustio sam se - rekao je Đoković i dodao:

- Imao sam još jedan solidan meč, odigrao onoliko koliko je bilo potrebno da dobijem. Zadovoljan sam kako sam odigrao prva dva meča, s obzirom na to da nisam igrao sa rivalima koje poznajem, a tako će biti i u sledećem meču. Osečam se dobro, igram brže nego u Rimu i Madridu, imam više samopoudanja.

- Sledećeg rivala ne poznajem, nisam čak ni trenirao sa njim. Došao je iz kvalifikacija, to je opasno, jer nema šta da izgubi, a već je odigrao pet mečeva i podiže formu. Ako nastavim ovako, mislim da ne treba da brinem - rekao je Đoković.

 
 
 
View this post on Instagram

First time ever. Danas je prvi put gledao svog tatu uživo @djokernole #teamdjokovic #rolandgarrosA post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

 

VIDEO: Ovako se stvaraju šampioni! Novakova igra sa sinom Stefanom je jedna od najlepših stvari koju ćete videti danas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA