≫ 

Beker intervjuisao Novaka, a onda je usledilo hit pitanje o Nadalu: Đoković konačno priznao ono što svi teniseri pokušavaju da sakriju (VIDEO)

Bivši trener najboljeg tenisera sveta našao se u novoj ulozi

  • 3

Boris Beker je posle raskida saradnje sa Novakom Đokovićem postao stručni konsultant Eurosporta, a za vreme Rolan Garosa imao je tu čast da radi intervju sa svojim nekadašnjim pulenom.

U opuštenom razgovoru sa Novakom, Beker ga je upitao da li oseća miris istorije tenisa, jer je nadomak novog velikog podviga, da u istom momentu ima sva četiri Gren slema u svojim rukama.

- Da, mirišem, slatko je, osetio sam to pre tri godine. Pošto sam to uradio, da u isto vreme držim sva četiri Gren slema, zaista verujem u to, zato sam i ovde. Kao što sam pričao na početku intervjua, našao sam svoju formu u pravo vreme, ako nastavim proces u ovom smeru, verujem da mogu da dođem do finala, a onda je sve u božjim rukama.

Usledilo je interesantno formulisano pitanje o Rafaelu Nadalu: "Šta o drugom momku iz Španije, koji je osvojio 11 Rolan Garosa?" Đoković je na to odgovorio otvoreno i priznao je ono što mnogi teniseri pokušavaju da sakriju, da tokom turnira gledaju mečeve svojih rivala.

Rafael Nadal Nadal je bio siguran u prva dva kola Rolan Garosa; Foto: AP/Tanjug

- Naravno da sam ga gledao, svi gledamo jedni druge, naročito kada igramo u različitim danima. Imam TV svuda, u svojoj kući, u svlačionici. Dok su u svlačionici, svi igrači gledaju jedni druge. Ja gledam Nadala, Rodžera, Dominika Tima, Del Potra, Zvereva i ostale... Pratim ih, ali glavni fokus je i dalje na meni i mojoj igri, jer znam da sam imao uspeha protiv svih ovih momaka na svim podlogama i znam šta treba da pronađem za ovaj turnir. Imam poseban respekt za sve njih, posebno za Rafu, koji je samo dva puta u karijeri izgubio ovde - konstatovao je Đoković.

- Ti si ga jednom pobedio - podsetio ga je Beker, koji je bio Novakov trener u tom periodu, a zatim mu je poželeo sve najbolje.

Sve najnovije informacije sa Rolan Garosa pratite OVDE!

VIDEO: Malo levo pa desno: Novak se sprema za nove izazove u Parizu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VESNA

    31. maj 2019 | 10:23

    Veliki nas Nole srce nase

  • Vlada

    31. maj 2019 | 11:27

    Najbolji teniser svih vremena je naš Novak Djokovic, napred broj 1, idemooooooooo. .....

  • Marki cg primorje

    31. maj 2019 | 11:23

    Osvaja Bog tenisa tata bijelog sporta idemoooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA