≫ 

Ivanišević izribao Kirjosa zbog bahatih komentara na račun Noleta: Možda nekog voliš više ili manje, ali... koga briga?

Sa prave adrese stigle prave reči

  • 21

Goran Ivanišević stao je u odbranu Novaka Đokovića, kog je prizemnim komentarima pokušao da isproziva Nik Kirjos.

Najbahatiji teniser današnjice više je u centru pažnje zbog komentara nego zbog igara, naročito je imao pik na Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, velikane sporta.

Srbina je prozvao kao igrača koji ima potrebu da ga svi vole, Španca je nazvao lošim gubitnikom, pa se oglasio i Ivanišević, pošto je poznato da nema problem da odgovori na ovakve ispade.

Poznato je koliko Ivanišević poštuje Đokovića, sada je rešio još da podeli nekoliko saveta Australijancu.

- Ti momci su 350 dana godišnje zajedno, ne možeš tako ružno da pričaš o kolegama. Možda nekog voliš više ili manje, ali kako će neko da proslavi pobedu ili nešto slično, koga briga?

- U svojoj glavi razmišljaj o čemu želiš, ali tako ne smeš da govoriš o kolegama na terenu, to je za mene jedina stvar koju Nik treba da promeni. Odradi posao, pobedi ga i nasmej se, ali da pričaš svašta nakon duela, to nije dobro - kaže Ivanišević, uz podsetnik na svoja iskustva.

- Nikad nisam pokazao nepoštovanje prema protivnicima u intervjuima, grupa tenisera je jedna velika porodica na različitim turnirima. Neki dani su dobri, neki loši... Nik će biti uvek visoko motivisan kada igra protiv Novaka i Rafe, ali kada toliko želite jako da savladate nekoga, uglavnom izgubite - rekao je Ivanišević, uz žal što Kirjos ne igra kako bi zaista mogao, shodno potencijalu.

- Voleo bih da ga vidim na nekom grend slemu kako ide od samog početka pa do momenta maksimuma, jer ima sve što treba za ovaj sport. Garantujem vam da može da pobedi bukvalno svakog igrača na turu.

VIDEO - Braaaavooo munjooo! Knez gledao Đokovićev meč, pa slavio njegovu pobedu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip

    4. jun 2019 | 09:40

    Ljudi nemojte da napadate Novaka odselice se iz Srbije i prestace da igra za reprezentaciju i sta cemo onda?to je vec uradio nista onda...

  • Hrvoje

    4. jun 2019 | 09:40

    Čitam komentare i ne vjerujem da vam čak ni jedan Đoković ne valja?!? Hrvat? Ustaša? Majke ti mile, čovjek je napravio za Srbiju više nego tri Vučića i kompletna srpska vlada. To vam je najbolji ministar vanjskih poslova i ambasador kojeg ćete ikad imati. Izgubili ste se negdje usput od ‘45-te na ovamo.

  • M.

    4. jun 2019 | 09:17

    Sujeta je čudo. Mora on jos mnogo pasulja da pojde da bi dostigao nivo Novaka i Nadala na terenu ,a i van terena....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA