≫ 

Neverovatne reči Vilandera o Đokoviću: Ko bi rekao da ćemo dočekati ovakvu izjavu najvećeg Novakovog kritičara?

Mišljenje Šveđanina o najboljem teniseru sveta se skroz promenilo

  • 18
Mats Vilander Foto: Marko Jovanović

Meč četvrtfinala na Rolan Garosu između Novaka Đokovića i Aleksandra Zvereva odložen je, kao i ostali mečevi, zbog kiše, a iznenadnu pauzu iskoristio je novopečeni Novakov navijač, a nekada najveći kritičar Mats Vilander, da iznese svoje viđenje ovog duela. 

Teniski ekspert i sedmostruki Gren slem šampion istakao je srpskog tenisera kao najvećeg favorita za osvajanje titule na šljaci Pariza.

- Novak Đoković igra briljantnan tenis. Na osnovu onogo što sam do sada video, moram da stavim Novaka kao fovorita za osvajanje titule. Ali, naravno, finale nije danas. Takođe, Dominik Tim igra briljantan tenis. Rafa, Novak ili Tim, neko od njih će osvojiti turnir. 

Vilander je iskoristio priliku da prokomentariše i Đokovićevog protivnika.

- Aleks Zverev je pobedio Novaka u ATP finalu, ali to je bila drugačija podloga, a on je bio super-agresivan. Kada servira na taj način, zaista može da poremeti najbolje tenisere. Izlazio je na mrežu, pritiskao Đokovića, ali ne verujem, da isto može da uradi na šljaci. Mislim da je to način na koji bi trebalo da igra da bi imao bilo kakvu šansu. 

VIDEO: Vilander za Telegraf: Ako Đoković osvoji Rolan Garos ulazi u priču o najboljem svih vremena

Sa druge strane i Boris Beker smatra da Zverev mora da prevaziđe sebe kako bi pobedio Đokovića.

- Đoković je u top formi od početka turnira. Takođe, Zverev ima problema sa dugim mečevima. Prvi put sam video baš dobrog Sašu protiv Fonjinija. Tu je odigrao možda i najbolji meč ove sezone koji bi morao da ponovi ako želi da pobedi Novaka. Na papiru, Đoković je definitivno favorit, ali uz dobar dan Saša može definitivno da ga pobedi. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    5. jun 2019 | 18:29

    Hehe.Jeste li primetili da Vilander u zadnje vreme brani Djokovica?Znate li zasto?Vilander je od nedavno potpisao ugovor sa Lacoste.Isti onak Lacoste ciju opremu koristi i Djokovic.Kako je Mats brzo promenio recnik o Djokovicu.Hahaha.

  • Sexo

    5. jun 2019 | 20:51

    Ovaj je smrad pa smrad koliko je samo ljagao Novaka, sada mu rekli da zecepi pljucu

  • Zivkoni

    5. jun 2019 | 20:31

    Ne sluti mi na dobro ovolika kolicina ljubavi doticnog gospodina, odjednom toliko lepih reci i toliko flertovanja sa noletovim navijacima🤔🤔🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA