≫ 

Dolazili su na stadion samo da bi gledali najlepšu teniserku svih vremena: Ronaldo je odlepio za njom, pratio je na turnirima, a smuvao je najveći šmeker (FOTO)

Na današnji dan rođena je Ana Kurnjikova, koja je napunila 38 godina

  • 3
Ana Kurnjikova Ana Kurnjikova; Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images)/ Doug Benc/Getty Images/Jemal Countess/Getty Images for K-Swiss

Prelepa Ruskinja Ana Kurnjikova obeležila je jednu epohu u tenisu. Više svojom lepotom, a manje uspesima. Danas je napunila 38 godina, a i dalje je seks bomba.

Bilo je mnogo boljih teniserki na ovom svetu, ali lepših od nje - teško. Žarila je teniskom scenom samo zbog svog izgleda, a ne uspeha, a sve je okončala udajom za popularnog latino pevača, Enrikea Iglesijasa, jednog od najvećih šmekera na svetu.

Za njom je svojevremeno odlepio i Brazilac Ronaldo, u to vreme najpopularniji i najbolji fudbaler seta. U svojoj biografiji u čast "Fenomena" i Ana Kurnjikova zauzima jedan deo, gde se piše koliko je bio opčinjen lepotom ruske teniserke, da ju je konstantno pratio i gledao na turnirima, ali i često odlazio u Moskvu. Ipak, ubrzo je shvatio da ona nije zainteresovana da padne na njegov šarm.

Jedan fotograf zabeležio je i fotografiju sa Rolan Garosa, gde Ronaldo i Kurnjikova razmenjuju nežnosti na tribinama.

Ana Kurnjikova, Ronaldo Ronaldo i Ana Kurnjikova na Rolan Garosu 1998. godine; Foto: Guliver/Clive Brunskill/Allsport

Ona je bila magnet za publiku iako nije imala vrhunske rezultate, ali je bila u vrhu tenisa. Najbolji plasman joj je bilo 8. mesto WTA liste 2000 godine.

Što se tiče Gren Slemova stizala je do četvrtfinala Australijan opena, do polufinala Vimbldona, te četvrte runde na Rolan Garosu i US openu.

Enrike Iglesijas, Ana Kurnjikova Enrike Iglesijas i Ana Kurnjikova; Foto: Profimedia, Xposurephotos

Sa Enrike Iglesijasom, poznatim latino pevačem pop pesama počela je vezu 2001. godine i ostali su zajedno sve do danas. Imaju blizance Nikolasa i Lusi, koje su dibli 16. decembra 2017. godine u Majamiju, gde su izgradili vilu vrednu 20 miliona dolara na privatnom ostrvu.

Pogledajte kako danas izgleda Kurnjikova:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) on

VIDEO: Poznata teniserka u bikiniju lumpovala na plaži i jahti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA