Novak posle Rolan Garosa počinje sezonu na travi: Evo koji je sledeći turnir na kojem će se pojaviti!

  • 1

Najbolji srpski teniser Novak Đoković takmičenje na Rolan Garosu, ujedno i sezonu na šljaci, završio je posle maratonskog, trodnevnog polufinala u kojem je izgubio od Austrijanca Dominika Tima sa 3:2, a posle mini odmora nastavlja pripremu za naredne turnire. 

Novaka i ostale svetske tenisere očekuje sezona na travi, a prvi naredni turnir ja onaj u Kvinsu. Međutim, prema rasporedu koji je objavljen na zvaničnom sajtu Novaka Đokovića naredni turnir na kome će učestvovati jeste 3. Gren slem sezone Vimbldon.

To znači da će Novak na odmor dok bude trajao Kvins, koji je mnogim teniserima zagrevanje za najprestižniji turnir u kalendaru.

Da podsetimo, Novak na Vimbldonu brani titulu osvojenu prošle sezone.

VIDEO: Đoković pokazao svima kako izgleda njegov oporavak uz masažu posle mečeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kakodalje

    11. jun 2019 | 12:43

    Noleta volim i uvek cu navijati za njega. Ima sve kvalitete, znanje, vestinu, da pobedi svakoga na bilo kojoj podlozi, ali nesto se mora reci, a verujem da to primecuje veliki broj ljudi, Noletova igra cesto oscilira, cak i u toku jednog meca, sto se Nadalu, koliko se ja secam nikad ne desava, ili skoro nikad. Nadal i kad gubi, ni tada ne gubi sampionski mentet. Nas Nole, reklo bi se, na poslednjem turniru nije imao sampionski mentalitet. Sve meceve na ovom turniru, dobio je zahvaljujuci vrhunskom kvalitetu i znanju, ali uz odsustvo sampionskog mentaliteta. Negde je to nestalo. Razlog? On jedini "zna".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA