≫ 

Kraljevska Nadalova palata: Milionska kuća sa privatnom plažom, pećinom u moru i rajskom baštom

Osvajač 12 titula na Rolan Garosu sada može da se opusti pred pripreme za Vimbldon u svom luksuznom domu

  • 7
Rafael Nadal Kralj šljake sa svojim 12. peharom Rolan Garosa; Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal je odbranio titulu na Rolan Garosu, zaradio dodatnih 2.250.000 evra, pa je tako došao do zarađenih 109.500.000 miliona evra samo od tenisa. Na to treba dodati mimimum još toliko od sponzora, ako ne i više, jer je Nadal industrija za sebe, koja je prava mašina za stvaranje novca.

Pored toga, Nadal ima tenisku akademiju, gde stvara nove šampione i takođe zarađuje milione od toga.

Ali, kako zarađuje, tako Nadal voli i lep život. Zbog toga je sebi obezbedio pravu kraljevsku palatu u svom rodnom mestu na Majorci.

Rafael Nadal, kuća, Majorka, Maljorka, Porto Kristo Stepenice vode do privatne plaže i špilje u moru, gde Nadal može da se kupa i da ne razmišlja da li će ga snimiti paparaci ili znatiželjne komšije; Foto: Profimedia

Nadal je 2013. godine kupio luksuznu vilu na Majorci, u mestu Porto Kristo i platio je 4 miliona evra.

To je njegova idila u kojoj odmara posle napora od tenisa. Sebi je obezbedio kutak kao u raju. Ima neverovatnu baštu sačinjenu od mediteranskih biljaka i drveća, ima posebnu privatnu plažu i stepenice koje su izgrađene da vode do nje, gde je i špilja u moru.

Rafael Nadal, kuća, Majorka, Maljorka, Porto Kristo Ogromno dvorište prepuno je drvećem i mediteranskim biljkama, koje stvaraju idiličnu baštu; Foto: Profimedia

Položaj kuće je idealan, na rtu iznad mora, sa pogledom koji se proteže na tri strane ka moru i nema sumnje da se Nadal ovde napuni tolikom energijom, koja mu zatim pomaže da osvaja najveće turnire.

Rafael Nadal, kuća, Majorka, Maljorka, Porto Kristo Kuća Rafaela Nadala u Porto Kristu slikana spolja; Foto: Profimedia

VIDEO: Oni su Velika trojka i njihovoj dominaciji nema kraja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    11. jun 2019 | 15:39

    Meni je on divan. Obožavam ga skroman i nenametljiv. Sve posteno zaradio neka uziva.

  • Kalamiti Džejn

    11. jun 2019 | 15:43

    Bravo! Čovek je zaslužio sve najbolje i najlepše, hvala mu na uživanju u tenisu današnjice. Imati takvog protivnika, i biti konkurencija Đokoviću, i obrnuto, tenis čini kvalitetnijim i divnim za praćenje! Bravo teniseri današnjice! Federer, Nadal i Djoković, posebnim kvalitetima nadahnjuju mlade i nove dolazeće buduće zvezde, stvaraju kvalitet! ❤ Bravo, neka svi uživaju, svako na svoj način. Ovaj izbor je fantastičan!

  • Nata

    11. jun 2019 | 16:36

    Najbolji si Rafa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA