KO IMA VEĆE? Evo koliki penis imaju Srbi, a kolike grudi Hrvatice

Saznajte kolika je prosečna dužina penisa muškaraca u celom svetu, kao i prosečna veličina grudi žena širom planete, a naročito na Balkanu

  • 19

Dužina penisa je individualna stvar, ali razna istraživanja su pokazala da ipak postoje razlike među narodima kad je veličina polnog organa u pitanju. Saznajte koji muškarci imaju najveće penise, ali i koje žene imaju najveće grudi.

9 STVARI O GRUDIMA KOJE NISTE ZNALI: Četvrta govori mnogo o vašem novčaniku!

Sedamnaestogodišnji Martin Vargić je na osnovu rezultata ozbiljnih istraživanja stranih univerziteta napravio mape koje pokazuju pojedinosti o telesnim adutima muškaraca i žena u svetu - ali ne samo to.

Prema Vargićevim kartama koje je objavio u svojoj knjizi "Vargic's Miscellany of Curious Maps: Mapping Out the Modern World", pokazalo se da mnogi muškarci u nekim delovima Afrike i Srednje Amerike imaju zaista impresivne rezultate sa više od 16,5 centimentara dužine penisa u proseku (u opuštenom izdanju). Najmanje penise imaju azijski muškaraci - u Kini, Južnoj Koreji i na Tajlandu gde je prosek 11,4 centimetara ili manje.

Ono što je nama zanimljivo je i to gde su na listi Srbi. E pa, izgleda kako smo tu zlatna sredina jer prema se prema istraživanjima Srbi nalaze u grupi muškaraca koji u proseku mere 14-15,25 centimetara. Baš kao i drugi muškarci iz regiona.

Kada su u pitanju ženske grudi, izgleda kao su najbujnije Ruskinje. Kao što su to muškarci s dužinom penisa, Azijatkinje su se našle na listi žena koje imaju najmanje grudi - među njima su najskromnije Japanke i Tajlanđanke.

Srpkinje spadaju u grupu koja u proseku nosi brushalter trojku, tolike grudi imaju i žene iz BiH, dok Hrvatice prednjače i u proseku nose brus četvorku.

(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acko

    28. decembar 2015 | 12:44

    ..e' j..iga !!! ..jesam Srbin al'izgleda da su mi neki preci Kinezi..!

  • Nikola

    28. decembar 2015 | 14:45

    Ma i onaj od 11cm vrši posao.

  • Sećam se

    28. decembar 2015 | 11:11

    Kako se određuje mera,ako neko želi da mi demonstrira,ko je ovde lud,ovaj što ovo piše ili mi što čitamo?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA