Devet znakova da žena glumi orgazam

Poznato je da žene teže doživljavaju orgazam nego muškarci, baš zbog toga i češće dolaze u situaciju da ga lažiraju i glume

  • 22

Poznato je da žene teže doživljavaju orgazam od muškaraca, zbog čega i češće dolaze u situaciju da ga glume. Istraživanja pokazuju da čak 70 odsto žena u toku svog života nekad odglumi orgazam. I dok neke to rade redovno, druge se odlučuju na ovaj potez s vremena na vreme. Razlozi zbog kojeg to rade je najčešće kako ne bi povredile partnera nakon svog truda koji je uložio kako bi je zadovoljio.

Ipak, ukoliko želite da znate s kakvom damom imate posla, odnosno da li vaša žena glumi orgazme ili su ljubavni krici proizvod istinskog uživanja, sledeći put tokom njenog orgazma obratite pažnju na sledeće znake.

Ubrzano disanje i ubrzan rad srca

Slušajte njeno disanje za vreme seksa, kada postane otežano, znaćete da ste na pravom putu. Do promene disanja dolazi neposredno pre samog orgazma, a uz disanje, uočljivi su znakovi poput promene tenzije i ritma pokreta. Oni koji glume orgazam najverovatnije će stenjati i uzdisati, ali će ritam disanja ostati nepromenjen. Osim toga, znak da će zaista doživeti orgazam je i njeno srce koje ubrzano kuca u trenutku vrhunca.

Raširene zenice

Raširene zenice još jedan su očit znak da će vam partnerka doživeti orgazam. Pre orgazma bacite pogled na njene oči, ovoga puta vas neće slagati.


Crvene usne

Naime, tokom seksa i pre orgazama usne blago nabubre i dobiju crvenu boju. Ipak valja biti oprezan prilikom ljubljenja koje, takođe, može da učini da usne nabubre i pocrvene. Stoga je ljubite pažljivo i posmatrajte joj usne tokom seksa, one će vam otkriti istinu.

Grčenje vaginalnih mišića

Grčenje mišića najveći je indikator od svih, jer se ne može ni sakriti niti odglumiti. Tokom orgazma žena doživi oko desetak vaginalnih i cervikalnih grčeva, a po pravilu su prvi uvek najjačeg intenziteta. Ti grčevi jako stežu penis, tako da ih je nemoguće ne osetiti. Ukoliko ih ne bude, znaćete koliko je sati.

Iznenadno znojenje

Ako osetite da partnerka iznenada za vreme seksa počinje da se znoji, to znači da je na vrhuncu napetosti, te da joj mišići rade punom parom. Njeno disanje, brzina otkucaja srca i krvni pritisak tokom orgazma su na povišenim nivoima. Stoga, kada se sledeći put srušite na krevet nakon seksa okupani znojem, znaćete da je zaista uživala.

Znakovi tela

Svaka žena se razlikuje. Neke u trenutku orgazma savijaju leđa ili grče nožne prste, pomeraju udove ili pak imaju nekontrolisane izraze lica. Osim toga, bradavice će joj se u trenutku orgazma naježiti, a obrazi i vrat bi se trebali zacrveneti.

Postorgazmički sjaj

Veoma je važno razmotriti ono što partnerka radi nakon seksa. Hemijska reakcija orgazma njenom telu daje blistav izgled koji se vidi i u njenom pogledu, a ako je baš uživala u seksu, poželeće da leži ne bi li se još malo prepustila osećaju. Ukoliko ustaje iz kreveta odah nakon orgazma, velike su šanse da glumi.

Hiperosetljivost

Odmah nakon orgazma ženin klitoris postaje jako osetljiv, stoga ako nakon orgazma ne uspori tempo ili pak posve ne stane s akcijom, verovatno glumi.

Razgovor na minimumu

Živahan razgovor i složene rečenice odmah nakon seksa prilično su jak indikator da je odglumila orgazam. Nakon istinskog uživanja u seksu telo će joj tražiti odmor i neće biti odmah raspoložena za razgovor. Osim toga, preglasni uzvici, stenjanje i dahtanje za vreme seksa jednako pobuđuju sumnju, posebno ako nalikuju onima iz porno-filmova, jer seks iz pornića nije pravi seks.

(Telegraf.rs/tportal.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Namcor

    5. septembar 2013 | 17:21

    Pa za ovo treba jedan da prati,a drugi radi.

  • Strumfeta

    5. septembar 2013 | 18:27

    Kakva budalaština...jbg, momci, ako planirate da sve ovo isproveravate ništa od vašeg uživanja, a samim tim ni od našeg orgazma...najbolje da unajmite nekog lekara koji će nam za vreme i neposredno posle odnosa meriti puls, brojati udisaje i proveravati zenice...! Opustite se i uživajte...a ona koja hoće da glumatara sama sebi uskraćuje zadovoljstvo! :)

  • Serb-BL

    5. septembar 2013 | 18:07

    Ako bi ovo sve pratio, nista od j...c.ne!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA