MUŠKE SLABOSTI: Šta frajere čini nesigurnim?

Baš kao i žene, i muškarci su nesigurni po pitanju svog izgleda i svoje ličnosti u pojedinim situacijama. Postoji čitav niz stvari koje im oduzimaju samopouzdanje

  • 5

Muškarci, baš kao i žene, imaju svoje slabe tačke. Iako se ženama čini da su oni mnogo stabilniji i da čvršće stoje nogama na zemlji, istina je zapravo drugačija. I oni su katkad nesigurni, poljuljani i imaju manjak samopouzdanja. Postoji čitav niz stvari koji na taj način utiče na njih, a evo o čemu je zaprvo reč.

 

Možda će vam se učiniti čudnim, ali neki se muškarci loše osećaju ako nemaju nabildovane ruke, jer im se čini kao da ne pokazuju snagu. Ako su ruke pritom blede i tanke, to ih čini mnogo nesrećnim. Sva sreća pa se to da rešiti pomoću malo vežbanja.

 

 

Bivši momci veliki su neprijatelji samopouzdanja kod muškaraca. To se posebno ističe ako su ušli u ozbiljnu fazu veze, te brinu s kim će ih sve devojka upoređivati.

 

Postoje muškarci koji su nesigurni u svoju seksualnost više od proseka i tada uvek biraju devojke koje nemaju mnogo seksualnog iskustva. Ako je u društvu devojka za koju procene da je imala više muškaraca, odmah se povlače.

 

Takođe ih plaši prvi seks s devojkom i kakav će utisak ostaviti, jer sve često ispada vrlo nespretno i s nedostatkom komunikacije.

 

 

Gubitak kose i ćelavost među muškarcima je jedna od najvećih noćnih mora, iako mnogo devojaka obožava taj stil.

 

Prema stereotipima u kojima muškarac zarađuje hleb, mnogi mladići ponekad brinu treba li zaista da razmišljaju na taj način ili da se prepuste modernom načinu života i sve da dele s partnerkom.

 

Boje se plesa. To je boljka mnogih mladića koji ne žele da se osramote na plesnom podijumu, a ponekad je to jedini način da dođu do devojke.

 

 

Jedan od najpoznatijih strahova zbog kojih se loše osećaju jeste onaj da su ušli u vezu koja prebrzo ide prema ozbiljnoj.

 

Prva seda dlaka na bradi ili u kosi može ih baciti u očaj.

 

Kad planiraju sastanak s novom devojkom, na sto su muka kako to da urade, a da ne ispadnu nesposobni.

 

Jako ih muči kada da pozovu ili pošalju prvu poruku nakon sastanka, a da to ne bude prekasno ili prerano.

 

 

Na kraju, mladići zaključuju da je jako teško udovoljiti devojkama i biti pravi muškarac. U jednu ruku osećaju da se od njih traži da budu senzibilni, nežni i brižni, a s druge strane baš te karakteristike ženama deluju kao slabost umesto poželjnih vrlina.

 

(Telegraf.rs/tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dude88

    25. septembar 2013 | 15:02

    Da li mu je manji od tipa pre njega???

  • N. M

    25. septembar 2013 | 18:08

    Da dude. To je uvek u podsvesti. Mada svi znamo da to i nije mnogo bitno tj. Presudno.

  • zdravko

    28. septembar 2013 | 13:35

    Samouvjereni i sigurni muskarci su ženama vrlo seksi! Premda danas moderne žene traže nekog "Robota Krizanca" između vibratora i bankomata !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA