Zašto muškarci otaljavaju pakovanje poklona?

Dok dame na uvijanje svakog poklona za novogodišnje i božićne praznike utroše više od tri minuta, muškarci svakom posvete manje od 60 sekundi

  • 5

Kada dođe vreme za otvaranje poklona ispod jelke, mnoge pripadnice nežnijeg pola imaju utisak da dar koji su dobile za novogodišnje i božićne praznike od svog partnera, sina, oca ili prijatelja izgleda kao da je upravo stigao sa đubrišta. Muškarci jednostavno nemaju živce da lepo uvijaju poklone!

Prema najnovijem istraživanju, skoro 75 odsto muškaraca priznaje da na jedan poklon ne potroše ni više od minut, taman onoliko vremena koliko im je dovoljno da brže-bolje ispresavijaju papir i nalepe nekoliko komadića selotejpa.

Za razliku od njih, dame su daleko temeljnije. Više od polovine spoljašnjosti svakog poklona posvetiće više od tri minuta, dodajući trake i mašnice, da bi se osobe koje primaju dar osetile zaista posebno.

Slična stvar važi i za otpakivanje. Prosečan pripadnik jačeg pola pocepaće ukrasni papir u roku od nekoliko sekundi, a svega pet odsto pažljivo će ga odvijati kako bi ga iskoristili za pakovanje nekog drugog poklona.

S druge strane, svaka peta dama priznaje da spada u "brze cepačice papira", dok skoro polovina uživa u laganom skidanju selotejpa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johnny

    26. decembar 2013 | 11:09

    Zato što mi muškarci smatramo da je bitna suština ane pakovanje ...

  • Joxy

    27. decembar 2013 | 11:21

    milojka,oni sto pakuju lepo nisu papucari nego temeljni i uredni..a ti si plitka..

  • Milojka

    27. decembar 2013 | 13:34

    Sorry ako sam te uvredila, nisam znala da imaš papučara..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA