Najskuplji alkohol na jahti u Dubaiju: Zvezdini fudbaleri se maksimalno opustili na odmoru (FOTO)

Vujadin Savić, Filip Stojković, Marko Gobeljić i Luka Adžić uživaju na zasluženom odmoru u Dubaiju

  • 20
Foto: Instagram.com/savicvujadin

Fudbaleri Crvene zvezde iskoristili su kraj sezone i vreme do početka priprema da se dobro odmore, što su i zaslužili sjajnim partijama u Evropi i Superligi.

Mnogo njih izabralo je egzotične destinacije, a jedna od najpopularnijih bila je Dubai, gde su se zajedno našli Vujadin Savić, Marko Gobeljić, Filip Stojković i Luka Adžić.

Odmor su iskoristili da se maksimalno opuste, što najbolje pokazuje i fotografija koju je na svom profilu na Instagramu objavio Vujadin Savić, gde su na jahti u marini Dubaija, a za njihovim stolom je nekoliko flaša skupih alkoholnih pića.

Tri različita viskija - Čivas, Džejmison i Džoni Voker blek, kao i dve flaše votke Grey Goose. Tu je doduše bilo i nekoliko flaša sa sokovima.

Ostaje samo pitanje, da li je alkohol tu poslužio samo za fotografisanje, ili su fudbaleri Zvezde planirali i da popiju koju čašu žestine.

 
A post shared by Marko Gobeljic (@gobeljamg7) on

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    24. decembar 2017 | 17:57

    Opustili se ljudi, zasluzili su to! Vidim da ovde neke boli to

  • dg

    24. decembar 2017 | 17:48

    Da li je zaista ‘najskuplji’? U toj grupi pica je malo iznad prosijeka. Johnny Walker crni jer drugi najjeftiniji JW viski. Jameson 6god. je njihov najjeftiniji i osnovni tip viskija. Chivas regal od 12god je isto njihov najjeftiniji i osnovni tip. U svijetu votke ova Grey Goose votka kotira vise nego viskiji na slici ali je opet nije niti najskuplaj niti najoblja.

  • Sloba Delija

    24. decembar 2017 | 19:46

    Pravi sportisti! Nema sta! Zato im je vec u 60tom minutu dusa u nosu. Alkohol i sport ne idu zajedno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA