Nikog nije briga za Modrića! Luka isprozivan u crtaću, svetske fudbalske zvezde napravile cirkus sa hrvatskim majstorom fudbala (VIDEO)

Pitanje je da li će se ovo svideti

  • 1

Popularni "Bličer" napravio je duhovit crtani film o Luki Modriću, zvezdi Reala i Hrvatske.

U animaciji je napravljen duhovit osvrt na trenutnu fudbalsku scenu, gde je Luka prikazan kao momak koji se ne snalazi najbolje u šou biznisu, gde dominiraju nakinđureni i istetovirani igrači, koji su rešili da mu pomognu "da ne bude dosadan".

U tome su prednjačili Dani Alveš i Nejmar, Antoan Grizman pokazao mu je koreografske poteze za proslavu gola, bacani su dres Hrvatske i vaterpolo kapica kako bi se promenio stajling...

Pala je i prozivka da se Modrić oblači kao poreski inspektor, što aludira i na skandal u Hrvatskoj u koji je Modrić bio upleten. Na kraju se zaključuje da "nikog nije briga za Modrića", jer privlači pažnju samo svojim igrama. Pogledajte kako je sve to izgledalo:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ronaldo

    6. novembar 2018 | 12:11

    Pa koga je briga za prosječnog igrača koji ne zna šta ga je snašlo:) Najbolji igrač SP i još je nešto najbolji,a ja ne mogu da se sjetim:) Od kada je on osvoji sve tte titule Real je najgori u zadnjih 50 godina! Iskreno vaš Kristijano:)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA