≫ 

Ivan Ivanović: Mažiću, izvini što sam rekao da si govedo! Pogledajte šmekerski odgovor najboljeg srpskog sudije (VIDEO)

Jedan od najboljih arbitara sveta gostovao je u emisiji zabavnog karaktera, koja je imala interesantan početak

  • 3

Najbolji srpski sudija, Milorad Mažić, gostovao je u emisiji Veče sa Ivanom Ivanovićem na televiziji Prva, gde je pričao o svojoj karijeri, a takođe je odgovorio i na pitanje za koga navija.

Ono što je posebno bilo zanimljivo, jeste uvod voditelja Ivana Ivanovića u intervju. On je, naime, pre nego što je počeo da postavlja pitanja najboljem srpskom arbitru i jednom od najboljih arbitara sveta, uputio javno izvinjenje Miloradu Mažiću.

- Ne treba nam neki poseban povod za ovo gostovanje, jer ste vi najbolje đšto srpski fudbal ima da ponudi u ovom trenutku u poslednjih 5-6 godina. Mislio sam da počnemo emisiju mojim izvinjenjem jer sam rekao za vas pre 7 godina da ste govedo. Bio je neki derbi i ja sam na Tviteru napisao "I naravno, Mažić govedo ovo ne sudi". Mnogo mi je žao zbog toga i hoću javno da vam se izvinim - rekao je Ivan Ivanović.

Mažić mu to nije uzeo za zlo i sa osmehom je prihvatio izvinjenje.

Reakcija Milorada Mažića kada mu se Ivan Ivanović izvinio što ga je nazvao govedom; Printskrin: prva.rs

- Hvala na ovom lepom uvodu, sa drge strane, izvinjenje prihvatam - uz osmeh je poručio najbolji srpski arbitar, koji je bio upoznat da je Ivanović to napisao.

- Napominjem, štampu nisam pratio, i slabo je pratim i danas, to sam dobio od prijatelja. Postoje retki ljudi u Srbiji koji me nisu izvređali barem jednom. To je sastavni deo posla, bavim se javnim poslom i to se dešava. To sam dobio od prijatelja, jer su oni ušli u raspravu sa vama tada. To je stvar javnog posla, i vi ste sigurno izloženi kritikama zbog posla kojim se bavite - rekao je Mažić.

Ivanović je još jednom istakao da mu je žao zbog te rečenice.

- To jeste tačno, ali ne menja činjenicu da mi je mnogo žao zbog toga što sam to rekao.

- Bilo pa prošlo - šmekerski je odgovorio Mažić.

Pogledajte video OVDE.

VIDEO: Pogledajte kako Mažić reaguje kada ga srpski treneri kritikuju na utakmicama

Ako Siti slavi i na Stamfordu, Čelsi će definitivno otpasti iz šampionske trke. A kvota na lidera je 1,95, dok kec plaća 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Mančester Siti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 0o

    8. decembar 2018 | 16:17

    Mazic, gospodin covek.

  • Dragan

    9. decembar 2018 | 01:11

    Dzentlmenski si prihvatio izvinjenje,i to je ok.Ali da nisi danas to sto jesi ostao bi i dalje govedo.To je nasa stvarnost.Kod Ivana je bilo simpaticno,ali ipak drzi se ti fudbalskog terena.Ako te nastave razvlaciti po tim kabareima,izgubices tako snaznu sportsku licnost.A to tebi ne treba..

  • xl

    8. decembar 2018 | 22:16

    Gospodin,svaka cast na karijeri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA