≫ 

Arsenalov Džoni Dep "ubija" ekstravagancijom: Ribarska kapa, kabanica preko sakoa - domaći zadatak za kolege! (FOTO)

Belerin je potvrdio epitet najneobičnijeg fudbalera na Ostrvu

  • 0

Sa trave, uz modne piste: to je, ukratko, Belerinova preokupacija ovih dana. 

Španac je ponovo u žiži ne samo zbog fudbalskih sklonosti. London je jedan od centara mode, a gde su novi trendovi, tu je i brzonogi "Tobdžija", koji u stajlingu nimalo ne zaostaje za novotarijama iz sveta visoke mode.

Na nedavno održanoj "Nedelji mode" bio je u prvim redovima, privukao je i veću pažnju od glavnih aktera na pisti, doduše samo onih koji su uspeli da ga prepoznaju ispod ribarske kape, naočara, brčića i "betmen" kabanice nabačene preko sakoa.

U takvom izdanju neodoljivo podseća na Džonija Depa.

- Ne verujem da u svetu fudbala postoje igrači koji misle samo na fudbal. Jednostavno, ne verujem u to. Svako ima svoj hobi, svoja interesovanja, svoj svet van fudbala - rekao je Belerin, aludirajući na njegovu pasiju.

Inače, pričamo o momku koji vodi život bez mesa u ishrani, o svom veganstvu već je pričao sa mnogo pozitivnih misli. Verovatno je jedan od retkih u profi sportu koji gorivo za telo traži isključivo u biljkama.

Pauza mu je, vidi se, dobro došla, povreda mišića ga je dvojilaod terena u prethodnih šest utakmica, pa je imao više vremena nego obično da se relaksira uz modna dešavanja po Londonu.

Foto: Profimedia/Xposurephotos

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA