≫ 

Srpska Kim Kardašijan zaludela NBA: Rodila je dvoje dece Ol-star igraču, a sada je podigla gaćice i pokazala XXL grudi (FOTO)

Danijela Rajić je žena jedne od najvećih zvezda Tandera

  • 7

Pol Džordž i Danijela Rajić imaju dvoje dece Oliviju i Natašu. Ova Amerikanka srpskog porekla, pre nego što je ušla u vezu sa poznatim košarkašem je bila poznata kao go-go igračica. Devojka koja je poreklom sa naših prostora je rođena u Kvinsu u Njujorku.

Danijelu zbog njene zadnjice i oblina često nazivaju srpskom Kim Kardašijan, a kada pogledate njene slike na Instagramu biće vam jasno i zašto.

 
 
 
View this post on Instagram
You can’t sit with us 🙅🏻‍♀️💁🏻‍♀️A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on

Podsetimo, Srpkinja, koja živi u Americi, i košarkaš upoznali su se pre tri godine u Majamiju gde su se viđali nekoliko meseci, ona je zatrudnela i rodila ćerku Oliviju.

Pol Džordž je tvrdio da dete nije njegovo, ali je Danijela tužila košarkaša sudu. DNK analizom je utvrđeno da je Džordž otac devojčice. Danijela je potom tužila Džordža da joj je nudio milion dolara da pobaci, ali je potom odustala od tužbe. Džordž je zatim tužio lepu Srpkinju i tražio da on bude staratelj devojčice. Oni su se dugo razvlačili po sudovima, a onda su se dogovorili da dele starateljstvo.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on

Na kraju su se pomirili i počeli da žive zajedno, a Danijela je tri godine kasnije ponovo zatrudnela i potom rodila drugu ćerku - Natašu.

 
 
 
View this post on Instagram
Happy Halloween! 🎃A post shared by Daniela Rajic (@danielarajic) on

 
 
 
View this post on Instagram
#WCW Woobie Crush Wednesday to my baby @danielarajic I love you! Ladies give her a follow ❤️A post shared by Paul George (@ygtrece) on

Luka Dončić rešio da izlomi kolena najvećim zvezdama: Ismejao je Pola Džordža najjednostavnijim driblingom! (VIDEO)

VIDEO:  Vreli snimci žene kapitena Intera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA