≫ 

Da li vas afera sa Karleušom, Vranješom i Tošićem podseća na najveću ljubavnu sapunicu u svetu fudbala? (FOTO)

Kao što su svojevremeno Vanda i Mauro Ikardi punili naslovne stranice, nakon što je ona napustila Maksija Lopeza, slična je situacija i sada u trouglu "Karleuša - Vranješ - Tošić"

  • 8

Godinama unazad fudbalski svet je svedok ljubavnog romana koji se 2013. godine dogodio u Seriji A, a čije glavne uloge su bile ravnomerno raspoređene Vandi Nari, Maksiju Lopezu i Mauru Ikardiju - starleti i dvojici fudbalera!

Ovo prvo dvoje su bili u braku sa decom, sve dok se treći nije umešao i sve ''preokrenuo''. Priznaćete da uvod donekle liči na neku od sapunica koje se emituju na TV ekranima, samo što je ova sapunica svoj vrhunac dotakla na društvenim mrežama.

Šest godina kasnije, sličan scenario događa se i u Srbiji! Scenario u kom glavne uloge sada zauzimaju Jelena Karleuša, Duško Tošić i Ognjen Vranješ! S tim da je razlika između srpske sapunice i one u Italiji ta da u ovoj našoj nema nikakvih zvaničnih dokaza i priznanja.

Ikardi i Vanda su sada u srećnom braku Foto: Guliver/Emilio Andreoli/Getty Images

Podsetimo, Karleuša je navodno varala Tošića sa Vranješom oko dve godine, a na društvenim mrežama i u javnosti iz dana u dan isplivavaju novi sočni detalji. Poslednji su porno fotke koje je pevačica navodno slala Vranješu, a tu je i video snimak iz Atine.

Karleuša tvrdi da je sve fotomontaža i trenutno se vodi pravi mali rat čiji ''pukovnik i pokojnik'' se i dalje ne naziru.

Ognjen Vranješ, Jelena Karleuša i Duško Tošić; Foto: Telegraf, Profimedia/AFP

Kao i kod Vande, Maksija i Ikardija, tako se i kod Karleuše, Duška i Ognjena savršen krug od braka i dece iznenada pretvorio u ljubavni trougao - nepotvrđeni! Ali je činjenica da je će i ovaj srpski ljubavni roman imati svoja ''poglavlja'' u vremenu koje je ispred nas.

Kažemo ljubavni, jer u oba slučaja jedan par se kune u tu ljubav. Vanda je, doduše, izabrala ljubavnika i s njim je stvorila porodicu, dok se Jelena i Duško kunu u svoju koju već imaju. I porodicu i međusobnu ljubav.

Duško i Jelena poziraju u liftu Foto: Instagram/karleusastar

Međutim, teško da će ijedan od fudbalera, a tu pre svega mislimo na Duška i Maksija, uspeti da zaborave skandal u koji su bile upletene njihove supruge i kolege sa terena.

Jedno je sigurno - Srbija je dobila svoj fudbalski ljubavni roman i trenutno mnogi, kao posmatrači, uživaju u njemu. Kao što je i celi svet pre nekoliko godina pomno pratio šta Vanda, Maksi i Mauro rade.

Nažalost, tužno je to što će na kraju verovatno ići sve preko ''leđa dece'', a pažnju na to je, na neki način, skrenula supruga golmana Crvene zvezde Milana Borjana.

VIDEO: Jedini zajednički snimak Karleuše i Vranješa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • neša

    15. januar 2019 | 17:25

    Podseća me na nemoral i dno

  • Zoki

    15. januar 2019 | 17:07

    Evo ja vec nocima ne spavam....

  • 100jko

    15. januar 2019 | 18:35

    Podseća me na osobu koja godinama živi od namerno izazvanih skandala, tako da je i ovo samo jedna epizoda iz serije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA