Prvo oglašavanje Vranješa posle skandala sa Karleušom: Gestikulirao pucanje uz pesmu! (VIDEO)

Deluje da ga skandal o kome mediji pišu već dva dana nije mnogo poremetio

  • 46

Ognjen Vranješ se povukao u ilegalu posle seks afere sa Jelenom Karleušom, posle koje su procurile gole fotografije na kojima su navodno fudbaler i pevačica u eksplicitnim pozama.

Fudbaler Anderlehta se povukao u ilegalu posle oglašavanja Karleuše, koja je uputila niz uvreda na njegov račun, pretnje, ali i objavila navodno njegovu golu fotografiju, kao i delove prepiske.

Vranješ nije bio dostupan ni ljudima u svom klubu, a u utorak je stigla informacija da mu je zdravstveno stanje narušeno, kao i da mu je sudbina u klubu pod znakom pitanja.

Danas je ipak stiglo drugačije saopštenje Anderlehta, a Vranješ se posle ćutanja koje je trajalo skoro dva dana, konačno imao oglašavanje.

Ovo je prvo što je Vranješ objavio nakon skandala sa Karleušom; Printskrin: Instagram.com/Ognjen_Vranjes

On je na svom Instagram profilu objavio "stori", gde se vidi kako u kolima sluša muziku, a takođe i deluje kao da gestikulira pucanje.

Deluje kao da ga skandal nije preterano potresao, iako ovo sigurno nije prijatno njegovoj supruzi, kao i ćerki, kojima je nedavno pisao neverovatne poruke, i to u jeku afere sa Karleušom.

VIDEO: Jedini zajednički snimak Karleuše i Vranješa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👋👋👋

    16. januar 2019 | 15:39

    BRAVO CARE 👋. PODRŠKA ZA OGIJA 👋👋👋

  • Oki

    16. januar 2019 | 17:32

    Ovaj je tako spustio onu divu jer je tako poletela da nije normalno

  • Hulk

    16. januar 2019 | 15:42

    I da je bio sa njom....U sta sumnjam treba da cuti i da ne prica.Tako rade pravi dzentlmeni..A ovo....Ovo je ljakse prve kategorije..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA