Zaprepastiće vas kako je Tom Brejdi smuvao Žizel: Ko bi rekao da je heroj Superboula koristio ovaj metod? (VIDEO)

Njihova priča podseća na pravu ljubavnu bajku

  • 4
Tom Brejdi i Žizel Bundšen posle Superboula i titule Nju Ingland Petriotsa; Foto: Guliver/Kevin C. Cox/Getty Images

Jedna od najlepših scena posle Superboula LIII, u kojem su Nju Ingland Petriotsi, predvođeni Tomom Brejdijem došli do istorijske šeste titule, bila je kada je supruga legendarnog kvoterbeka prišla da čestita svom dragom i poljubila ga pred svima.

Kamere su širom sveta zabeležile su ovu scenu, a Tom Brejdi je posle trofeja Vinsa Lombardija, u ruke prihvatio po mnogima najlepšu ženu sveta, svoju suprugu Žizel Bundšen.

Žizel Bundšen je godinama bila najplaćenija manekenka sveta; Foto: Guliver/Bryan Bedder/Getty Images

Brazilska manekenka najplaćenija na svetu u ovom poslu i najpopularniji "viktorijin anđeo", otkrila je u jednom intervjuu nedavno i kako je započela njena ljubavna romansa sa Tomom Brejdijem, čovekom koji je stao rame uz rame legendarnom Majklu Džordanu po broju osvojenih najvažnijih titula u klupskom sportu.

Ona je tada gostovala u jednoj popularnoj TV emisiji, gde je voditelj pitao kako je izgledalo upoznavanje nje i Toma Brejdija 2006. godine, iz čega se izrodila ljubav, kasnije i brak, iz kojeg su dobili sina i ćerku.

- Zapravo imali smo "dejt na slepo". Iz nekog razloga, svi su mislili da treba da mi nađu dečka. To je zapravo bio moj treći "blajnd dejt". Ostala dva su bili ručkovi od sat i po, gde sam počela da mislim u sebi "Mogu li da odem odavde", "Gde mi je hrana"... Treći je zapravo bio Tom. I rekla sam, to je to, ne idem više na blajnd dejtove i rekla sam idemo na piće. Jer piće može da traje tri minuta ili dva sata.

Oči na koje je pala najlepša žena sveta; Foto: Tanjug/AP

- Ali, kada sam videla te oči, momentalno sam se zaljubila. Samo sam se pitala "Šta?" Mislim, bio je tako... Znaš i sam kako je sladak - uz osmeh je rekla Bundšen, koja je tako otkrila i kako je počela ljubavna priča jednog od najpoznatijih parova na svetu.

Foto: Tanjug/AP/Invision

Žizel važi za jednu od najlepših žena sveta i godinama je bila najlpaćenija manekenka sveta. Iako se iz posla zvanično povukla 2015. godine, ona i dalje na reklamama zaradi godišnje oko 10 miliona dolara, koliko je inkasirala od za 2018. godinu.

Pre Brejdija, Žizel je bila u vezi sa još jednim plejbojem - popularnim glumcem Leonardom Di Kapriom.

VIDEO: Ludilo navijača Nju Inglanda posle Superboula, u Bostonu bilo privedenih

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nhg

    4. februar 2019 | 16:11

    Ova najlepsa??

  • тхеиксфајлс

    4. februar 2019 | 18:50

    Да је није случајно очарала дубина његовог новчаника?!

  • aga

    4. februar 2019 | 21:43

    sta je radio na sastancima na slepo kad je imao dugogodisnju devojku koja je bilaTrudna? Naravno ostavio je zbog zizel. Koja je inace bogatija od njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA