≫ 

Džinovski Nikola Jokić osvanuo u Somboru: Srpski umetnik u čast NBA Ol stara preko cele zgrade oslikao srpskog internacionalca! (FOTO)

Posle ovoga još više klinaca će poželeti da se bavi košarkom i postane neki novi Jokić

  • 7

Poznato je da Nikola Jokić jeste veliki čovek. Kako zbog svog ponašanja na terenu i van njega i košarkaškog znanja, tako i zbog svoje visine, ali i murala posvećenom njemu koji je u čast Ol stara na kojem će tokom sledećeg vikenda nastupiti, oslikao umetnik Andrej Josifovski. 

Brend Nike odlučio je da u rodnom gradu našeg najboljeg centra, na zgradi osnovne škole u koju je išao, oslika mural sa njegovim likom, te na taj način Jokiću pruži podršku i spremno dočeka utakmicu.

Mural predstavlja omaž Jokićevog dosadašnjeg uspeha u NBA-u koji je krunisao učestvovanjem u „All star” utakmici. Košarkaš je za veoma kratko vreme osvojio Ameriku i našao se na listi najboljih košarkaša NBA lige. Shodno tome, treneri klubova najjače lige na svetu glasali su da upravo Nikola bude deo najvećeg košarkaškog spektakla gde će pokazati svoje sjajno umeće.

Ovim činom ostavio je trag u istoriji kojim se cela Srbija ponosi, a mural sa njegovim likom koji gleda upravo na košarkaški teren osnovne škole u Somboru, podstaći će svu decu da nastave uporno da rade na sebi kako bi dostigli sam vrh, baš kao i Nikola Jokić.

 
 
 
View this post on Instagram

Grafit u Somboru.A post shared by Dnevna doza košarke ✪ (@dnevna_doza_kosarke) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    10. februar 2019 | 22:58

    Bravo za Sombor!!!

  • Marko Parizzzzzzzzzzzz

    10. februar 2019 | 23:46

    Ako ne bude igrao za Srbiju na svetskom treba se izbrisati grafit

  • zoro

    11. februar 2019 | 07:48

    To je primer za omladinu to nam treba a ne rijaliti JK Vranjes i Dusko i td.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA