≫ 

Sala je dve godine imao tajnu vezu, i to sa poznatom sportiskinjom: Ljubavnica otkrila da je nastradali fudbaler vodio dvostruki život (FOTO)

Lepa Brazilka kaže da će ga zauvek voleti

  • 1

Brazilska odbojkašica Luiza Ungerer srela je nastradalog fudbalera Emilijana Salu dok je igrao u Nantu i kaže da je bila u tajnoj vezi sa njim prethodne dve godine. Ona igra za frnacuski Bezije Anžel, a priču o vezi sa Emilijanom je otkrila za brazilski Globo.

Sala dve godine imao tajnu ljubavnicu, ali je imao i zvaničnu devojku, francusku manekenku Berenis Škair sa kojom se zabavljao nekoliko meseci, a koja se posle njegovog nestanka oglasila i optužila mafiju da je umešana u čitavu misteriju oko nestanka aviona argentinskog fudbalera.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 𝓑𝓮𝓻𝓮𝓷𝓲𝓬𝓮 🐚🌸 (@bereniceschkair) on

Sala i Ungerer su u prvi su stupili preko društvenih mreža, dok su i jedno i drugo igrali za Nant - ona za odbojkaški klub, on za fudbalski.

Luiza igra u Francuskoj već osam godina unazad, a sa Emilijanom se poslednji put videla 14. januara, za njen rođendan.

Foto: Instagram.com/luizaungerer

- Otišao je da vidi Kardif i kad je potpisao ugovor, trebalo je da igra tamo. Bilo mi je drago jer je bio vrlo srećan. To je bio njegov san, da igra u Premijer ligi, najboljoj ligi na svetu - rekla je Ungerer.

Sa Salom je pričala i na dan nestanka njegovog aviona iznad Lamanša, 21. januara uveče, ali nije htela da kaže o čemu su pričali.

Foto: Instagram.com/luizaungerer

- Ono što sam ja htela je da se vrati. Na ulici u Nantu svi su ga prepoznavali, dolazili da pričaju sa njim i da se slikaju. Imala sam običaj da kažem, ko ti je kog đavola rekao da daš toliko golova. To ga je čudilo jer je jednostavna osoba i nije to razumeo. Imao je čisto srce, bez loših namera i ponekad je bio naivan - rekla je Ungerer, koja se kasnije i putem društvenih mreža oprostila od argentinskog fudbalera.

 
 
 
View this post on Instagram
The only person you are destined to become is the person you decide to be ☑️A post shared by 𝓑𝓮𝓻𝓮𝓷𝓲𝓬𝓮 🐚🌸 (@bereniceschkair) on

VIDEO - Jedno telo pronađeno u olupini aviona kojom je putovao Emilijano Sala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    13. februar 2019 | 08:06

    Ona Crnka je žena Anđeo. Jeste ko dečiji Zabavnik ali Kume ne bi silazio sa nje ko dete sa trešnje. Kad možemo očekivati uvoz takvih Anđela.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA