≫ 

Hrvatski fudbaler priveden zbog napastvovanja u avionu, oduzet mu pasoš, ne sme da mrdne iz Australije

Neprijatna situacija po Marka Šimića

  • 3

Hrvatski fudbaler Marko Šimić (31) priveden je u Australiji zbog napastvovanja jedne devojke tokom leta, javlja australijski News.com.au.

Hrvatskog napadača prijavila je putnica na letu iz Indonezije u Australiju i optužila ga za seksualno uznemiravanje. Ona se prvo se požalila osoblju u avionu, koje je alarmiralo policiju, a po sletanju aviona, Šimića su policajci dočekali i priveli ga praktično čim je izašao iz letelice.

Šimić je inače malo poznat široj fudbalskoj javnosti, 2015. godine u Hrvatskoj je igrao za Inter iz Zaprešića, a obećavao je u mladoj reprezentaciji gde su mu saigrači bili današnje vedete reprezentacije Lovren i Perišić.

U avionu je bio sa saigračima iz indonežanskog kluba Persija Džakarta za koji igra od 2017. godine i u kojem je velika zvezda. Putovao je na utakmicu protiv australijskog kluba Njukastl Džetsa u azijskom kupu.

Pošto što su ga policajci priveli čim je napustio avion, Šimić je u pratnji advokata izašao pred sudiju.

Iako je njegov advokat tražio da se sve ubrza, taj zahtev je odbijen uz obrazloženje da će tretirati ovaj slučaj kao i svaki drugi. Šimić je pušten da se slobode, ali mu je oduzet pasoš do sledećeg saslušanja koje je na rasporedu 9. april, pa će se njegovi saigrači bez njega vratiti u Indoneziju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • renata

    12. februar 2019 | 20:23

    kako se zna, igrac je samo rekao njoj da "dodje u njegovu sobu i da plese". grozno je to, ako je to "napastovanje! da je to rekao u kaficu, rekla bi...kupi mi pice".

  • Xxx

    13. februar 2019 | 07:12

    Neka ima neka i postena, to se zeni. Vecina bi se odmah zaletele.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA