≫ 

Fudbaler Radnika napustio pripreme, pa izveo prosidbu godine: Devojka ostala u potpunom šoku (VIDEO)

Slaviša je na originalan način zaprosio devojku u Nemačkoj

  • 11

Fudbaler Radnika iz Bijeljine, Slaviša Radović, postao je poznat preko noći zbog originalne prosidbe, kojom je iznenadio svoju devojku Helenu Vlačić, koja je na njegovo romantično iznenađenje morala da kaže "DA".

Levi bek Radnika kovao je planove za prosidbu mesec dana, a logističku podršku pružilo mu je nekoliko ljudi bliskih paru, a u susret mu je izašao i njegov klub, koji ga je pustio da ode sa priprema, kako bi zaprosio svoju devojku i tako napravio još veće iznenađenje.

Bilo je teško izvesti ovakav podvig, s obzirom na to da je budući mladoženja bio na pripremama i da živi u Bijeljini, a da njegova devojka živi u nemačkom gradu Manhajmu.

On je dobio dozvolu kluba da napusti pripreme i da otputuje u Nemačku, gde je prethodno iz Bijeljine poslao kostim Miki Mausa, koji je napravio, jer je upravo to omiljeni crtani heroj njegove verenice.

- Sve smo dobro organizovali kako Helena ne bi saznala i kako bi iznenađenje bilo kompletno. Nalazio sam se s Radnikom na pripremama u Budvi, pa sam morao da dobijem dozvolu od šefa stručnog štaba da dan ranije odem i naišao sam na veliko razumijevanje kompletne ekspedicije koja je boravila na pripremama.

- Odleteo sam za Nemačku, a za to je znalo Helenino društvo. Pre polaska na pripreme sam u Bijeljini unajmio kostim Miki Mausa, koji sam poslao autobusom u Nemačku i koji je tamo preuzela Helenina kuma Maša. Kada sam sleteo, pao je dogovor s Aleksandrom da ona dovede Helenu u tržni centar u kome ću ja čekati obučen u Miki Mausa, koji je Helenin omiljeni lik iz crtanih filmova – kaže Radović.

- Molila je drugaricu da je slika s Miki Mausom i da meni pošalje fotografiju. Drugarica Aleksandra joj je govorila da nije dete i da se ne fotografiše, ali je Helena bila uporna, što se vidi i na snimku. Kada smo se fotografisali, ja sam skinuo kostim, a ona je ostala u potpunom šoku nekoliko sekundi. Nakon toga sam je zaprosio i ove godine ćemo praviti svadbu, a veoma brzo ćemo znati i tačan datum – kaže kroz smeh budući mladoženja.

Koliko je njihova veza jaka, govori i podatak da je opstala punih pet godina, iako su živeli daleko jedno od drugo, a zajedno su preživeli i tešku saobraćajnu nesreću.

- Zbog mojih obaveza u fudbalu često je ona dolazila kod mene, a ja sam išao kod nje u Nemačku i, uprkos svemu, veza je opstala i možda postala još čvršća. Na početku veze smo imali jednu saobraćajnu nesreću u kojoj je Helena doživela povredu glave, a indirektni krivac je opet bio fudbal, jer smo se vraćali s jednog turnira. Tada sam shvatio koliko mi je stalo do nje i koliko mi znači - zaključio je fudbaler.

VIDEO: Ovi Srbi su ostvarili najveće transfere u zimskom prelaznom roku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks

    13. februar 2019 | 19:13

    Predivno... Svaka cast... Puno ljubavi i srece

  • Vvv

    13. februar 2019 | 18:10

    Lepo lepo, originalno, svaka cast i nek je sa srecom!

  • Vikili

    13. februar 2019 | 18:15

    Ma divno, svu srecu ovoga sveta vam zelim u daljem zajednockom zivotu. ZIVELA LJUBAV

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA