≫ 

Gladni bogataši jedu sa njenog golog tela, ona je poslužavnik: Ovo je novinarka koja je bugarskom bokseru zagorčala život posle slatkog poljupca! (FOTO) (VIDEO)

Mnogi bi rado probali obroke koje ona priprema, ili koji se dekorisani nalaze na njoj

  • 6

Bugarski bokser Kubrat Pulev, koji se takmiči u teškoj kategoriji, napravio je pre nekoliko dana, ispostaviće se, "međunarodni incident" kada je tokom intervja koji je davao ataktivnoj američkoj novinarki Dženi Suši, popustio i strasno je poljubio. 

Iako na prvi pogled bezazlena i simpatična situacija, jer se novinarka nije opirala, u momentu je postala jedna od tema kojom se bave mediji širom sveta, ali i pravni organi, jer je novinarka podnela tužbu protiv njega.

Situacija po boksera je vrlo ozbiljna jer  će novinarku na sudu zastupati najpoznatija advokatica koja se bavi ženskim pravima u Americi, Glorija Alred. Takođe, bugarski bokser bi zbog svog postupka mogao da ostane bez licence.

Zanimljivo, Dženi Suši se pored novinarstva bavi i popularnim "golim sušijem", a sebe predstavlja kao umetnicu u toj oblasti. Reč je o načinu posluživanja tradicionalnog japanskog specijaliteta i to, tako, da se on servira na golim telima muškaraca i, češće, atraktivnih dama. Ovaj vid ishrane svojstven je samurajima, a Dženi "na tacni" nudi svoje usluge gladnim klijentima, sa tim, da ih nekada sama priprema, a nekada ih lično i poslužuje.

Tako se Dženi i sama, za potrebe svog posla, našla u ulozi "poslužavnika", što je očaralo njene, sada već brojne, fanove.

 
 
 
View this post on Instagram
#pacquiaobroner fight #mgm #pbcboxing #toprank #mannypacquiao #pacquiaovsbroner #vegassportsdaily #event #jennysusheA post shared by Jenny Sushe (@sushe.art) on

VIDEO: E ovako treba da se gleda utakmica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    29. mart 2019 | 20:07

    Poštena neka cura 😉

  • krusevac

    29. mart 2019 | 21:35

    Boze Gospode, sodoma i gomora! Boze, cuvaj mi samo decu od sve vise bolesnika na ovom svetu!

  • Aca

    29. mart 2019 | 19:54

    Ma.nevina je ona zato ga i tuzila i ne voli pare hahahahahahaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA