≫ 

Kristijano Ronaldo stigao u Hrvatsku na odmor, Georgina se odmah pohvalila fotkom u tangama (FOTO)

Poznati par sleteo u Dubrovnik u subotu veče

  • 14
Georgina Rodrigez Printskrin: Instagram

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez stigli su u Dubrovnik, gde će ostati nekoliko dana na odmoru! Tako barem tvrde hrvatski mediji, odnosno portal ''Dubrovački vijesnik.''

Portugalac je navodno na aerodrom u Dubrovniku sleteo u subotu veče oko 22. 30 minuta, samo nekoliko sati pošto je sa Juventusom osvojio titulu prvaka Italije.

Ronaldo i Georgina su u Dubrovnik stigli privatnim avionom koji je u njihovom vlasništvu. U pitanju je model ''Gulfstream G200 Galaxy (EC-KBC)'' koji je Ronaldo kupio za 19 miliona evra.

U pitanju je dvomotorni poslovni avion kog su dizajnirali Izraelci. Opremljen je po najnovijim specifikacijama, a u njega može stati između osam do deset putnika. Avion ima zasebna kupatila za članove posade i putnika, plakare, pristup internetu, telefon, faks, mikrotalasnu, električni šporet, frižider za piće i mnogo zabavnih gedžeta.

Inače, zvaničnih fotografija iz Dubrovnika još nema, kao ni video snimaka, ali je Georgina u međuvremenu na svom Instagram profilu okačila fotku kako sedi na terasi i gleda u more.

Printskrin: Instagram

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Car Dušan

    21. april 2019 | 14:55

    Dubrovnik je nekada bio srpski grad, za sto godina će opet biti, ako Bog da, a daće.

  • Cika Velja

    21. april 2019 | 14:57

    Eto Hrvati prilike da nekog oderete,ali ovaj nece ni primetiti kad je tezak kao vasih 5 sezona naplate sunca i slane vode!!!

  • Ja

    21. april 2019 | 14:21

    Gde nadje kod ustasa?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA