≫ 

Hokejaški pak joj uništio silikonsku dojku, sad je kao nova: Mia Kalifa prikazala video operacije kojom je povratila stari sjaj (VIDEO)

Bivša glumica filmova za odrasle želela je da podeli svoju patnju sa obožavateljima

  • 2

Težak period je iza Mie Kalife, sada već bivše glumice filmova za odrasle. Ona je krajem prošle godine doživela vrlo neugodnu povredu dojke (u pitanju je implant) koju je oštetila na krajnje neobičan način - pogodio je hokejaški pak na jednoj utakmici.

Ona je u februaru obavila operaciju koja je trajala četiri sata, a ovih dana je odlučila da obnaroduje video u kome njeni obožavaoci mogu videti kroz šta je prošla neposredno pre i posle odrađenog operativnog zahvata.

Prirodna i kao "sav normalan svet", kako sebe voli da predstavlja, Mia je u obrazloženju odluke da postavi video operacije na društvene mreže, rekla da uživa u životu iako ponekad može biti "ružan, krvav i dosadan", poput onoga što je prošla sa korekcijom oštećenog silikona.

- Za razliku od mnogih, ja se ne krijem iza filtera i ne ulepšavam stvari, već ih predstavljam onakve kakve jesu - napisala je Kalifa.

 
 
 
View this post on Instagram

No filter, just natural Napa lighting #ThrowbackA post shared by Mia K. (@miakhalifa) on

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA