≫ 

Seks skandal trese Tursku: Maloletni fudbaleri Bešiktaša pobedu proslavili uz prostituke! Zbog načina na koji su otkriveni, smeje im se pola Evrope!

U priču se uključio i ljuti rival Fenerbahče

  • 6

Kadetska ekipa Bešiktaša (momci rođeni 2003. godine) učestvovala je na turniru u grčkom gradu Rodosu, a posle dobrog odigranog turnira, dečaci su pozvali lokalne prostitutke kako bi proslavili uspeh.

Kako prenose mediji u Turskoj, oni čak to nisu ni krili, naprotiv. Umesto da ih krišom isprate iz hotela oni su ih bez ikakvog problema poveli ujutru na doručak.

Videvši treneri to, odmah je usledio informativni razgovor. Po navodima turskih medija, fudbaleri uopšte nisu krili ništa. Do detalja su im opisali od početka kako se sve izdešavalo.

Roditelji ostalih dečaka, koji nisu umešani u ovaj skandal, zahtevaju od uprave kluba da izgrednike izbace iz kluba.

Po navodima medijia iz turske, klub se bio složio da tim, međutim, ljuti rival Fenerbahče je načuo da će igrači biti slobodni pa je krenuo u pregovore.

Dalje se navodi da ljudi iz Fenera nisu znali tačan razlog i da će sada, kad se rasčulo, verovatno i oni prekinuti pregovore, a možda sa druge strane, ako Bešiktaš proceni da je neko od njih talentovan, ipak ga zadržati u klubu kako ne bi otišao kod ljutog rivala.

VIDEO: Nova lokacija prostitutki u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saki

    10. jun 2019 | 09:16

    Nisu mali, imaju 16 godina, u punoj snazi za seks, hormoni rade svoje, nek uzivaju, kad ce ako nece sada.

  • Mako

    10. jun 2019 | 08:27

    Ostavite momke na miru.

  • Mihajlo

    10. jun 2019 | 09:42

    Da je u pitanju zenski tim koji je pozvao muske stripere itd. svi odreda bi komentarisali da su ku*ve.... Ovako je bravo momci! Licemerno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA