≫ 

Kinsi Volanski se obogatila posle upada na finale LŠ: Seksi plavuša otkrila čime se zaista bavi

Ona je istakla da nije deo industrije za odrasle

  • 4

Kinsi Volanski postala je poznata kada je upala na teren na finalu Lige šampiona između Liverpula i Totenhema početkom meseca u Madridu, a samo par nedelja kasnije postala je milionerka.

Naime, Kinsi je stekla veliko bogatstvo kako u novcu, tako i u milionima pratilaca na društvenim mrežama. Takođe, ona je negirala da je deo industrije za odrasle, a potvrdila je da se od njenog "izlaska na teren" broj ljidi koji se registrovao na sajt njenog momka Vitalija Zdoroveckog koji je promovisala na kupaćem kostimu popeo na 32 miliona.

Ukupna zarada od reklama ovog sajta za odrasle je veća od 3.3 miliona evra.

- Posle nekoliko neprikladnih online članaka razjasniću ovo. Nikada nisam pozirala u toplesu ili naga. ja definitivno nisam učestvovala u tome. Ja sam agent za nekretnine i investitor. Moj dugoročni cilj je da sačuvam sve što sam zaradila i investiram u nekretnine.  Želim da sagradim carstvo i imam pasivne prihode - istakla je ona.

 
 
 
View this post on Instagram
Happiness is not about getting all that you want, its about enjoying all that you have ❤️A post shared by Kinsey Wolanski (@kinsey_sue) on

VIDEO: Ona je upala na teren tokom finala Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😂

    18. jun 2019 | 21:26

    Agent za nekretnine nudi posebnu uslugu gratis ako kupiš kuću ili stan. Tako to svugde biva samo se ne priča, pa čak i kod nas.

  • Aca

    19. jun 2019 | 00:11

    Daj je ovamo kod mene da bere maline da se i ja obogatim!!!

  • M.

    19. jun 2019 | 08:47

    Jeste li sigurni da je ovo ista osoba kad se uporede prva i druga fotografija????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA