≫ 

Bez obzira što je bio neveran, igrač Sitija dobio drugu šansu kod ove seks bombe (FOTO)

Kajl Voker uspeo je da dobije oproštaj od atraktivne Eni

  • 5

Fudbaler Mančester Sitija Kajl Voker, posle neverstva, zatražio je i dobio oproštaj od svoje atraktivne partnerke Eni Voker s akojom ima troje dece. 

Naime, fudbalski svet u Britanije je pre nekoliko meseci tresla afera u kojoj je Voker prevario  Evi sa rijaliti zvezdom Laurom Braun, i to u Kajlovom Bentilju vrednom 200.000 funti.

Prema navodima britanskih tabloida, upravo je Laura bila ta koja je Vokerovoj ženi rekla sve detalje, kao i to da su već četiri meseca njih dvoje u šemi. Ipak, Eni je posle "pokajanja" fudbalera Sitija odlučila da popusti i pusti ga nazad u kuću.

- Eni se prvo opirala, ali je onda odlučila da se pomire. Činjenica je da ga još uvek voli, a i zbog dece je bolje da su zajedno. 

Kyle Walker, Annie Kilner

Kajl Voker i Eni Keler su ponovo zajedno; Foto: Profimedia

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinovac

    23. jun 2019 | 16:31

    Nije on dobio oprostaj nego njegova kinta

  • A i zbog...

    23. jun 2019 | 18:30

    Cinjenice da njegova zarada apsolutno odgovara njenim potrebama pa je stoga odlučila oprostiti dok mu ne izbriše silne milione a radiće šta hoće i kad hoće.... daj više ljudi skinite nam se sa leđa Isa ovakvih priča ovo se kupuje u Las Vegasu za 500 dolara za jednu noć i ne mora da te zajebava Čitav život daj shvatite a ustvari znate mi to dobro ovakve ribe vole samo sebe i lovu ništa drugo Prestanite pričati o ljubavi između ovakvih riba i nazovi zgodnih fudbalera

  • E...

    23. jun 2019 | 15:23

    Voli njega, a još više njegov bankovni račun

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA