≫ 

Seksi cice, loptice, trava i štapovi: Golf golih žena izazvao skandal u Britaniji! (FOTO)

Zbog mnogo golih žena na turniru, pobunila su se brojna udruženja

  • 1

Na golfu se ne dešava često da turnire prate veliki skandali, ali jedan, u Britaniji koji bi tek trebalo da se održi izazvao je veliku polemiku, a sve zbog golih žena. 

Naime, kako prenose mediji u Britaniji, za 16. avgusta planiran je turnir u Eseksu, koji se reklamira kao turnir "samo za muškarce": Na osnovu prethodno održanih turnira, navodi se da učesnici "pokleknu" i prepuste se atmosferi jednakoj filmovima za odrasle u kojoj je svuda naokolo mnoštvo golih devojaka.

Sa druge strane, oglasila su se brojna feministička udruženja i organizacije koji se pprotive održavanju ovakvog sportskog nadmetanja koje su okarakterisali kao "povratak milion godina unazad". Naravno, oni su potpuno protiv eksplatisanja nagog ženskog tela, naročito u svrhu reklame sportskog takmičenja.

Oglasili su se i organizatori koji su istakli da organizuju fer i pošten turnir koji i u svetu ima veliki uspeh.

- To je samo za muškarce. Počeli smo u Južnoj Africi, a sada dolazimo u Englesku. Na kraju, ko ne želi, ne mora da gleda. Dođite i ne govorite ženi - istakao je jedan od organizatora.

VIDEO: Bane Ivanović od saigrača dobio golf štap po guzi!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Zenski cvorak

    25. jun 2019 | 18:39

    Nebrukate se kao sponzoruse, a bruka, ponizenje kao zabavljacice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA