≫ 

Pukla ljubav Pamele i Ramija: Fudbaler dve godine varao "Bejvoč" ikonu, ona ga nazvala čudovištem!

Sve je odbnarodovala Pamela na svom instagramu, dve godine "laži" u kojima je živela sa fudbalerom

  • 10
Pamela Anderson, Adil Rami Foto: Profimedia/AFP

Bivša "Baywatch" zvezda i aktivistkinja za prava životinja Pamela Anderson (51) na Instagramu je napisala da je njen dečko, francuski fudbaler Adil Rami (33) vara i obmanjuje već dve godine koliko su u vezi. Pritom ga je  nazvala lažljivim čudovištem, narcisom, sociopatom...

Pamela je obnarodovala da je u isto vreme kad i sanjom, Rami održavao vezu sa još jednom ženom, što je tek nedavno saznala, pa je sav svoj bes i tugu odlučila da podeli sa svojim pratiocima.

- Teško je prihvatiti slomljeno srce i da su zadnje dve godine mog života bile velika laž. Preveslana sam, navedena da mislim kako smo imali "veliku ljubav". Slomljena sam jer sam u zadnjih nekoliko dana saznala da je vodio dvostruki život. Šalio se na račun drugih igrača koji imaju devojke u stanovima blizu svojih žena. Nazivao ih je čudovištima. No, ovo je gore. Sve je lagao. Kako je moguće kontrolisati srca i umove dveju žena. Sigurna sam kako nas je bilo još. On je čudovište. Kako je moguće da sam pomogla toliko ljudi, a sebi nisam mogla pomoći - bila je Pamelina poruka puna gneva i razočarenja.

Pamela Anderson, Adil Rami Vreme ljubavi između Pamele i Ramija Foto: Profimedia/AFP

Imala je još šta da doda za svog bivšeg...

- Narcisi se nikad ne menjaju, sociopate se nikad ne menjaju, ovo je moja najgora noćna mora. Nisam bila ljubomorna osoba dok njega nisam upoznala, no srećna sam što znam istinu, iako me boli kao pakao. I nju je lagao za mene, takođe je šokirana i jako tužna. No ne može nas više povrediti. Upozorio me kako su svi tabloidi u Francuskoj njegovi prijatelji koji sve kontrolišu pa sam se zato i oglasila na Instagramu. Ne mislim da ću se lako oporaviti od ovoga, nisam glupa. Sad ću napustiti Francusku, a on je sve pokušao, poslao mi je cveće i pisma, no ništa nisam prihvatila. Pojavio se u mom hotelu, no osiguranje ga je izbacilo. Sada imam obezbeđenje jer ga se bojim - napisala je glumica.

Inače, hiljade ljudi komentarisale su njenu šokantnu ispovest, uključujući i Paris Hilton (38) koja je napisala "Volim te Pamela, ti si predivna, ikona si i legenda, zaslužuješ najbolje".

VIDEO "Moramo da mu spasemo život": Ona je prva posetila Asanža u zatvoru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    25. jun 2019 | 22:30

    Preslikana Nataša Bekvalac i gospodin pravi po ko zna koji put

  • Jaaa

    25. jun 2019 | 22:58

    Cu ova druga nije znala pa svi pisali o njima, pregazio vreme sta ce jadna

  • ma

    26. jun 2019 | 00:33

    Aloooo baba smiri se. sta si mislila tvoji dani su prohujali. 🙋‍♂️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA