≫ 

Ronaldo radnicima hotela u Grčkoj dao bakšiš od 20.000 evra samo zbog jedne stvari

Kristijano voli privatnost i ume da ceni kada ga neko ispoštuje u tome

  • 14

Kristijano Ronaldo uživa na odmoru sa svojom porodicom posle naporne sezone gde je sa Juventusom osvojio titulu, a zatim sa Portugalijom i Ligu Nacija.

Ronaldo je nakon toga uzeo predah i najpre nekoliko dana proveo u Grčkoj u mestu Mesinija na Peloponezu, gde je izdvajao 8.000 evra za noćenje u pravom raju na zemlji, a zatim se jahtom, koju je iznajmio za 200.000 evra na nedelju dana, počeo krstarenje po Azurnoj obali.

Paparaci su vrebali Ronalda, ne bi li zabeležili kadrove superstara Juvea sa njegovom lepšom polovinom Georginom Rodrigez i ostatkom porodice.

Ali, u Grčkoj im je to bilo onemogućeno, dok su kasnije duž Francuske obale uspeli da naprave paparaco fotografije, sa posebno provokativnom pozom njegove devojke.

Georgina Rodrigez, Kristijano Ronaldo

Posle odlaska iz Grčke, Ronaldo nije mogao da se sakrije od paparaca; Foto: Profimedia

Georgina Rodrigez, Kristijano Ronaldo

Zadnjica Georgine Rodrigez bila je najinteresantnija fotografima; Foto: Profimedia

Razlog što u Grčkoj paparaci nisu uspeli da zabeleže Ronalda i njegovu porodicu, bili su radnici hotela u Mesiniji. Oni su čuvali privatnost Ronalda i sprečili su fotografe da priđu kompleksu.

Ronaldo je to znao da ceni i da nagradi. Radnici su među sobom podelili 20.000 evra, koje im je Ronaldo dao kao bakšiš za dobro obavljen posao u čuvanju njegove privatnosti.

VIDEO: Ronaldo utajio 19 miliona poreza a na suđenje poneo dijamantski sat:

VIDEO: Kanjas doputovao u Beograd na potpis sa Zvezdom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vaske

    26. jun 2019 | 09:33

    Laf covek. Velik u svakom pogledu.

  • Gvozden

    26. jun 2019 | 10:19

    Hoćete jeftinu ili besplatnu energiju, hoćete jeftinu i zdravu hranu, hoćete lek protiv raka, e pa neka vam to pronađu ovi beskorisni i ništavni sportisti. Punite im i dalje džepove i dajte pare za besmisleni sport umesto za nauku.

  • :)

    26. jun 2019 | 10:19

    Volim Ronalda ali ne placa ni on porez. Nedavno je i on isao na sud zbog utaje 19 miliona evra poreza. A kada se pise o nasim poznatim licnostima onda se svi zale kako ne placaju porez a oni ne zaradjuju ni 2% kao Ronaldo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA