≫ 

Novak batalio reket i prešao na klavir: Đoković u duetu sa najseksi pijanistkinjom sveta (VIDEO)

Lola Astanova je veliki navijač Novaka Đokovića

  • 13

Najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića očekuje poslednji Gren slem sezone Ju Es open na kojem će pokušati da dođe do nove titule, a do tada, rešio je da se opusti uz klavir sa jednom od najlepših pijanistkinja sveta Lolo,m Astanovom. 

Inače, ovo nije prvi put da se Lola druži sa Novakom. Tako su se fotografisali i tokom turnira u Majamiju. Tada je Lola izjavila.

Novak i ja smo pratili jedno drugo neko vreme na društvenim mrežama, a sada smo se konačno upoznali. Iako sam imala priliku da upoznam mnoge poznate ljude u životu, često osećaj kod tih susreta nije imao sklad, jer njihovi lični kvaliteti nisu bili kao profesionalni uspesi.

Inače, Lola Astanova je američka pijanistkinja poreklom iz Uzbekistana koja, osim virtuoznim sviranjem, mami izgledom uzdahe celog sveta. Lola je poznata i po kratkoj vezi sa Stjepanom Hauserem, i to, dok je hrvatski čelista bio sa Jelenom Rozgom.

Lola Astanova Printskrin: Instagram/lolaastanova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA