Ana Kokić i Edita Aradinović u separeu srpskih odbojkaša: Pogledajte kako se slavilo zlato u kafani!

Posle dočeka ispred Skupštine, slavlje odbojkaša se nastavilo uz muziku, piće i lepe žene

  • 5
Ana Kokić, Aleksandar Atanasijević, Edita Aradinović, Aleksandar Okolić, Srećko Lisinac Aleksandar Atanasijević, Ana Kokić, Edita Aradinović, Aleksandar Okolić i Srećko Lisinac; Foto: Instagram.com/anakokicmusic

Odbojkaši Srbije proslavili su veliki uspeh i titulu na Evropskom prvenstvu u jednom noćnom klubu u Beogradu. Posle velelepnog dočeka ispred Skupštine grada Beograda, zlatni momci iz Pariza su odlučili da se opuste uz muziku i piće, a pridružile su im se i lepe žene.

Tako su imali i posebnog gosta na proslavi, jer je samo za njih pevao Ivica Dačić. Pored njega, odbojkaše su zabavljali i Saša Matić, koji se latio mikrofona, ali i pevačice Ana Kokić i Edita Aradinović, koje su bile s njima za stolom.

Ana Kokić je na svom profilu na Instagramu objavila i njihovu zajedničku fotografiju. Ona je bila pored Aleksandara Atanasijevića, Edita pored Aleksandra Okolića, dok je na kraju slike sedeo i Srećko Lisinac, koji je inače u vezi sa srpskom reprezentativkom u odbojci Stefanom Veljković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zeljan

    1. oktobar 2019 | 11:08

    Kako hijene nanjuse gdje se moze zicati za sliku u novinama...

  • Ivangm😁

    1. oktobar 2019 | 10:54

    Ja pomislo da su on normalni sportisti ali oni isti ko fudbaleri sa starletom sine ili sa pevačicom druge ti nema....sve otišlo i Ku....

  • kosmos

    1. oktobar 2019 | 09:49

    A pored koga je bila lepa lukic ??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA