Atanasijević konačno razotkrio misteriju o italijanskoj ministarki s kojom su mu pakovali seks aferu

Srpski korektor konačno progovorio o temi koja je danima punila italijansku štampu

  • 3

Zlatni srpski odbojkaš, Aleksandar Atanasijević, koji je bio jedan od najzaslužnijih za trijumf Orlova na Evropskom prvenstvu, bio je gost Telegrafa. U intervjuu za naš portal korektor srpske reprezentacije otrkio mnoge detalje o samom prvenstvu, pripremi, svemu što se dešavalo, kako je u Parizu bilo i suza i neverovatnih govora u svlačionici, zašto je ušao u sukob sa Slovencem...

Pored svega toga, sa Atanasijevićem smo porazgovarali o njegovoj karijeri, periodu u Partizanu, Poljskoj i na kraju Italiji, gde je u jednom momentu bio na meti "žute štampe", kada su mu "pakovali" seks aferu sa italijanskom ministarkom Marijom Elenom Boski.

To se dogodilo još 2015. godine, a Atanasijević je za Telegraf otkrio i kako je reagovao na to, kao i drugi "osumnjičeni" srpski reprezentativci, kojima nije bilo svejedno.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MEB (@mariaelenaboschi_official) on

 

- Klub u Italiji nikad ne dozvoljava previše da se priđe igračima zbog obaveza, ugovora sa sponzorima, radi se samo sa onima koji su uložili u ekipu, kada je slobodan dan ili jutro. Drugačije je nego ovde. Nemaju previše tabloidnih tema o odbojkašima.

- Što se tiče političarke, lepa je, starija mnogo više od nas, i svi smo se iznenadili kada smo pročitali u novinama. Ja u tom trenutku nisam imao devojku, pa mi je bilo čak i simpatično, ali drugi momci imaju supruge i decu i u jednom trenutku su se uplašili, "jao, šta će da mi kaže žena", ali na kraju se i to dobro završilo - opisao je Anatasijević.

Inače, Atanasijević je sada srećno zaljubljen i u vezi je sa bugarskom odbojkašicom Jelicom Vasilevom.

Aleksandar Atanasijević, Jelica Vasileva

Aleksandar Atanasijević i Jelica Vasileva; Printskrin: Instagram.com/eci_

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    3. oktobar 2019 | 15:30

    Министарка је сасвим на месту...

  • Косингас

    3. oktobar 2019 | 19:38

    Сине, немој ти да се правиш блесав!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA